Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Bivši ljubavnici od NOĆAS PONOVO ZAJEDNO u IZOLACIJI, nastao ŽESTOK HAOS! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Anja Todorović napravila je dramu dok je birala svoje potrčke ove nedelje.

foto: Printscreen/Pink TV

– Ja sam razmišljala, i rekli su mi da se ne zameram sa ljudima! Ja ću podići par osoba i ne zanima me da li ću se zameriti nekome, gledala sam danas da se ne zamerim, pa sam ispala budaletina. Evo podižem prvo Kenana i Teodoru, kako bi cela istina izašla na video. Druge koje ću podići, jeste neki odnos isto, gde se gledaju i dobacuju a to su Maja i Janjuš, i još jedan ne par ali šta bi mogla da pređe u par, Anđela i Sandru! – rekla je Anja.

Pročitajte još...  (UŽIVO) BITKA ZA ČETVRTFINALE: Raonić pravi BREJK u drugom setu! Đoković

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Prvi koji može da sedne jeste Sandra i Anđelo, sada neka sednu Kenan i Teodora, a moji potrčci će biti Maja i Janjuš – saopštila je Anja.

foto: Printscreen/Pink TV

– Nisam očekivala jer je ta trema aktuelna, i nije mi pravo ali nisma iznenađena. Ja ne volim da budem potrčko jer dva dana nemamo komunikaciju, jer ću ja ići tamo i četvrti put sam potrčko, ali ću odraditi zadatak. Meni nije svejedno, ali se ne kajem zbog svega i što sma bila u toj priči sa njim, nego sam verovala nekome kome nisma verovala i odnos nije bio zdarv, i moja je greška i je to podnosim ana svojim leđima, a targovi su ostali – rekla je Maja.

Pročitajte još...  GLUMCI S DOSIJEOM! Laušević osuđen zbog dva UBISTVA, Lečić osumnjičen za silovanje, Jevtić robija...

foto: Printscreen/Pink TV

– Meni je ovo zanimljivo, ja smatarm da oni trebaju da reše šta imaju i jako je ružno da se svađaju i ova odluka je fenomenalna za rijaliti! – rekla je Aleksandra.

– Drago mi je što ću imati vremena što ću sa budućom mladom imati vremena da razgovaram, Aleks će tamo uvek biti ali ne u jutarnjim satima, jer ću ja spavati! – rekao je Janjuš.

– Ona je htela da kada on treba na svadbi da kaže da, da se ona obuče u belo i da kaže ne i da ga odvede! – rekao je Kristijan.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Pročitajte još...  Nema garancija da neće biti zaražavanja, odlazak na more da bude bezbedan
Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x