Vredne umetničke slike i predmeti ODUZETE KAVČANINU

Prema nezvaničnim podacima, policajci su oduzeli više predmeta, između ostalog i vrijedne umjetničke slike, koje su se nalazile u objektima koje koriste vođe tog klana.

Specijalna policija danas je oko 16.30 časova upala u naselje Kavač u Opštini Kotor, gde su vršili pretrese pokretne i nepokretne imovine koju koriste bezbednosno interesantna lica (BIL), odnosno članovi ozloglašenog “kavačkog” kriminalnog klana.

Policija je blokirala ulicu koja ide ka naselju Kavač i traže narkotike, oružje…. ali i odbegle članove kriminalnog klana.

Crnogorska policija potvrdila je da su pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala danas na podrucju Kotora preduzimali aktivnosti prema članovima organizovane kriminalne grupe, nakon što su mediji objavili da je policija upala u kuću Radoja Zvicera u tom gradu.

Pročitajte još...  Putnik iz Finske se uputio ka KiM, carinicima rekao da nema ništa da prijavi

“Policija će nastaviti pojačane aktivnosti usmerene prema kriminalnim grupama u cilju suzbijanja i sprečavanja organizovanog kriminala na teritoriji naše države”, naveli su iz Uprave policije na Tviteru.

 Kurir.rs/lupa.co.me

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x