VOJNICI VELJE NEVOLJE TERORIŠU I POZNATE! Šalju jezive poruke navodnim dužnicima i prete vođama drugih navijača! ČITAJTE U KURIRU

Foto: Zorana Jevtić, Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Vladimir Šporčić

Deo navijačke grupe Principi, koju je formirao Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, veoma je aktivan i nakon što je njihov vođa uhapšen pre skoro dva meseca. Kako saznajemo, nastavlja sa pretnjama, ucenama, uvredama i uterivanjem dugova u Belivukovo ime, a nisu pošteđene ni poznate ličnosti!

Koliko je deo ovih „navijača“ bahat, govori i to što neprekidno na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, pozivaju navodne dužnike da Velji vrate dugove, ali i da prestanu da ga blate i okreću mu leđa. Takođe, pozivaju vođe navijača drugih navijačkih grupa „da se smire i da ne planiraju preuzimanje tribine“. Tako se na pojedinim profilima na Instagramu, koji otvoreno pružaju podršku Velji Nevolji i njegovoj grupi Principi, pojavila objava: „Još malo ide epizoda ‘upoznajte poznate’“, nakon koje su objavljeni telefonski razgovori između „navijača“ i poznatih ličnosti.

Prva se na udaru našla starleta Tamara Đurić, koju su optužili da navodno duguje 200 evra Veljku Belivuku.

– Hoću da j…. i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? – pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

Osim Tamari, telefonski poziv je upućen i bivšoj učesnici rijalitija Jeleni Krunić. Od nje su zahtevali da se izvini Belivuku i povuče svoje izjave u kojima ga je nazivala „Veljicom Nevoljicom pi*kicom“. Jelena Krunić je nakon tog poziva otišla u policiju i prijavila pretnje.

Sudeći po objavama na Instagram profilima navijačkih grupa, tu se nisu zaustavili, pa su pozvali i Radeta Petrovića, koji je bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk.

– Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je l’ planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? – pita muškarac Petrovića, koji mu odgovara: – To je za mene kraj odavno.

– E, to mi je bitno da sam čuo, da si i dalje slepac kao što si i bio – odgovorio je muški glas, posle čega je razgovor prekinut.

O strašnim zastrašivanjima čitajte u sutrašnjem Kuriru

Ekipa Kurira

foto: KurirDANAS POKLON U DNEVNIM NOVINAMA KURIR! METALNI TANJIRIĆ

Danas ćete uz svaki primerak dnevnih novina Kurir dobiti koristan poklon – METALNI TANJIRIĆ. Dugotrajan je i ne možete da ga polomite ili ošteti lako kao obične, keramičke tanjire. Može da posluži za serviranje obroka, salate ili grickalica.

foto: Kurir

Kurir

Autor: Ekipa Kurira

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x