SRAMNI RONALDO! Koliko puta je dobio poklonjene

Foto: EPA/MIGUEL A. LOPES

Zamislite samo – fudbaler neće da nastavi utakmicu jer je ljut zbog odluke sudije?! A taj fudbaler pritom je jedan od najboljih u istoriji ovog sporta. Ovo što zvuči kao san desilo se na stadionu “Rajko Mitić” u režiji Kristijana Ronalda!

Koliko puta su u karijeri sudije pogurale Ronalda? Koliko puta je dao gol posle poklonjenih slobodnih udarac? Koliko puta je dao gol iz izmišljenih penala?

Koliko puta mu je progledano kroz prste za crveni karton? Koliko golova je dao iz ofsajda? E, dobro, ajde da se zadržimo na ove dve poslednje stavke.

Na nedeljnom meču sudija Dani Makeli oprostio je Kristijanu čist žuti karton zbog šutiranja lopte posle sudijskog zvižduka! Dakle, oprošteno mu je isključenje sa utakmice (pošto je dobio još jedan žuti u 90. minutu).

Ne tako davno, 2019. godine, opet na istom stadionu, prepošteni Portugalac dao je gol Srbiji iz ofsajda. Al' to je sve normalno, jer za njega važe neka druga pravila.

A kad se desi da arbitri pogreše na njegovu štetu, kreće drama, pa on neće tako da se igra! Gotovo, baca traku, izlazi napolje. Nego, zaboravio je da ponese i loptu pa da doživljaj ovog

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x