Svaki dan besplatno prevozi decu sa invaliditetom (KURIR TELEVIZIJA)


Prevoz dece sa invaliditetom na seoskom području u velikoj meri je ograničen, pa ova deca ne mogu imati normalan društveni život. Ali, ima i primera koji govore suprotno.

Dejan Lazarević iz čačanskog sela Mršinci prevozi decu iz najudaljenijih sela do obrazovnih ustanova u gradu. Ovo je priča o čoveku koji pored ljubavi ovim mališanima pruža pomoć svakodnevnom vožnjom, i maksimalno im je posvećen kako bi bili sigurni i bezbedni dok su u njegovom autu.

“Volim decu i zato sam prišao ovoj deci. To su deca i roditelji kojima je potrebna pomoć. To su dobra deca”, rekao je Dejan.

O ovim mališanima, stara se majka Vera Kurčubić i njoj svaka podrška znači, kao i to što zna da su joj deca bezbedna na putu od škole do kuće.

“Najbolje je ovo što se deca voze i što imaju svoj prevoz. Oni su se sada navikli I naučili, imaju svoje drugare u taksiju”, rekla je Vera.

Dejan naglašava da mu deca ispune dan. On svakodnevno prevozi decu sa invaliditetom iz udaljenih sela do grada. Njegova pružena ruka u tome je uzraćena dečijim osmehom, kao najvećim vidom zahvalnosti.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:41
DRUGA ŠANSA ZA SVE ONE KOJI JE ŽELE: Bivši zatvorenici iz Kragujevca čine NAJHUMANIJU stvar za decu! (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x