Merilin Monro i Pamela izvinite, ali PLAVUŠE nisu na prvom mestu!

Jedna studija je pokazala da su muškarcima najdraže brinete sa plavim očima. Anketa je sprovedena na 2.000 muškaraca iz Velike Britanije.

Doduše, za svakog je drugačije, ali činjenica je da kosa može mnogo da otkrije o nečijoj ličnosti, pogotovo u muškim očima Iznenađujuće, neki od njih će uzeti u obzir i kosu kada pozivaju ženu na sastanak. 

Američki portal je saznao koju boju kose muškarci najviše vole i koji su razlozi za to.

foto: Shutterstock1. Muškarci plavuše doživljavaju kao avanturiste

Plavuše nisu najatraktivnije muškarcima bez obzirta na stereotipe. Samo 29.5 posto anketiranih se izjasnilo da su im dame sa plavom kosom najprivlačnije. Kda se uzme u obzir da samo 2 posto svetske populacije ima ovu boju kose kao prirodnu zato mnogim muškarcima smeta kada je plava nijansa veoma neprirodna i vidi se da je farbana. Pripadnici jačeg pola obično smatraju da su žene sa ovom bojom kose avanturisti. Muškarci smatraju da se svašta može naći ispod te farbane plave kose.

foto: Profimedia2. Žene sa smeđom kosom deluju direktno i samouvereno

Svetla ili boja kestena i ostale nijanse braon boje muškarci najviše vole. Brinete možda privlače pažnju muškaraca jer odaju utisak hrabre i ozbiljne žene koja se ne plaši da govori ono što misli. Iskrene su i verne sebi i svojim principima. Od 2.000 anketiranih 33.1 posto muškaraca je glasalo za smeđu kosu kao najprivlačniju jer čak iako je farbana izgleda prirodno.

foto: profimedia3. Muškarci misle da su crvenokose divlje

Iako crvena kosa možda nije toliko popularna, postoje muškarci koji smatraju posebnim devojke ofarbane u ove nijanse koje se odlično slažu sa njenim tenom. Prirodna crvena boja je najređa od svih i one koje se farbaju u crveno žele da prikažu sebe kao divlje, ekspresivne i društvene. U anketi je ova boja kose dobila 8.8 posto glasova.

foto: Shutterstock4. Žene sa crnom kosom deluju misteriozno i hrabro

Mnogi muškarci smatraju žene sa crnom kosom najatraktivnijim. Tehnički, crna je nepostojanje svih boja, što može da naglasi da je žena neobična, da razmišlja van ustaljenih normi i da je otvorena za drugačija iskustva, kao i da vidi mnogo dalje nego što ostali vide. U anketi se za crnke izjasnilo 28.6 posto muškaraca.

foto: Shutterstock

(Kurir.rs/A.M./BrightSide)

BŽONUS VIDEO:

00:13
CRVENI KARMIN, DUGA PLAVA KOSA I MINI SUKNJA! Luna u 5. mesecu u ovom izdanju izašla sa Markom u provod: SLAVE GODIŠNJICU!

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x