Hvala Srbiji što nam SPASAVA ŽIVOTE!

Foto: Twitter, Printscreen, Kupek efendija, Ana Paunković

U Srbiju je juče pohrlilo 10.000 građana iz BiH, Hrvatske, Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore kako bi ovog vikenda primili potpuno besplatno vakcinu protiv koronavirusa!

To je stvorilo ogromne gužve na granicama, a nakon imunizacije na dve lokacija u Beogradu, kao i u Nišu, masovno su ostavljali poruke zahvalnosti srpskom narodu i predsedniku Aleksandru Vučiću. Privredna komora Srbije je u saradnji s Vladom Srbije i Komorskim investicionim forumom zapadnog Balkana obezbedila vakcine.

Predsednik PKS Marko Čadež istakao je u Belekspo centru da je vakcinisanje privrednika regiona važno jer su oni u poslovanju upućeni jedni na druge, kao i da Srbija ne može biti “ostrvo”.

– Hvala predsedniku Vučiću! Hvala svim ljudima koji su angažovani ovde u Hali 3 i brinu se da sve prođe bez problema, hvala na prilici da dobijemo vakcinu i nastavimo s normalnim životom. Hvala Srbiji što nam je spasla život – samo su neke od ostavljenih poruka.

Pročitajte još...  SVIĐA MI SE, ALI ME ODBIJA TO ŠTO JE BILA SA MILOJKOM! Ivan Gavrilović priznao da gaji emocije prema Milijani!

I američka novinska agencija AP javljala je o vakcinaciji u Srbiji, ističući da naša zemlja može da se pohvali obiljem vakcina, dok kod suseda vlada nestašica. Direktor Kancelarije za E-upravu Mihailo Jovanović istakao je da državljani susednih zemalja koji nemaju zakazan termin neće biti vakcinisani. Podsetio je da postoji dogovor privrednih komora u regionu za vakcinaciju privrednika i svi koji su na taj način prijavljeni, biće vakcinisani.

(Kurir.rs/J.Pronić)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x