Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Na ovaj način rešićete se gljivica, ekcema i dermatitisa!

Gljivična infekcija kože i noktiju je jedno od najrasprotranjenijih oboljenja. Najčešće zahvata stopala, prepone, unutrašnje strane butina i pregibe gde je koža produženo vlažna. Gljivice znaju da budu vrlo uporne i ako se ne tretiraju na pravilan način i pravim preparatom, infekcija može postati još složenija. Kako saniranje tegoba ne bi trajalo u nedogled, preuzmite kontrolu i rešite ih se na jednostavan i efikasan način.

Preparat koji se najbolje pokazao u borbi sa ovom vrstom infekcija jeste krema Funga Pure.

foto: PromoKlinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Pročitajte još...  Uhapšeno sedam zaposlenih u Domu zdravlja u Gornjem Mlanovcu, osmi osumnjičeni pobegao iz zemlje

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Funga Pure naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Pročitajte još...  Policija upala u stan, zatekla prostitutku, mušteriju i makroa, a onda je nastao haos

Iskoristite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa zauvek!

Promo tekst

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x