Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Anja Alač TRUDNA, otkazala sve svoje predstave u kojima je igrala!

Glumica Anja Alač je u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir. Ćerka Vesne Čipćić čeka dete sa dečkom Andrejem Josifovskim Pijanistom i “strit art” umetnikom, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

foto: Twiter

Ona se nalazi u prvom tromesečju trudnoće, tako da su Anja i njen izabranik srećne vesti podelili samo sa članovima najbližima porodice i poslovnim saradnicima, jer žele da svoju intimu zadrže za sebe. Čim je saznala da će postati majka, glumica je iz predostrožnosti napustila sve predstave u kojima je igrala.

– Anja i Andrej su samo najbližima saopštili da će postati roditelji, jer žele da ta informacija ostane u njihovom najbližem okruženju. Oni hoće da izbegnu stres i interesovanje javnosti, koliko je to moguće. Anja se nije poverila ni kolegama, ali su svi znali o čemu se radi, čim im je saopšteno da će napraviti pauzu u pozorištu – otkrio je izvor.

Pročitajte još...  KRIVOKAPIĆ TRAŽI OD PRIŠTINE Saopštite zašto ste uhapsili državljana Crne Gore! Ako nije počinilac krivičnog dela odmah ga pustite

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Vladimir ŠporčićLepe vesti najviše se obradovale buduću baku, glumicu Vesnu Čipčić.

– Vesna je presrećna i ne može da dočeka da sazna da li će dobiti unuka ili unuku, pohvalila bi se ona svima, ali ne sme od ćerke – uz osmeh dodaje izvor Kurira.

Mi smo kontaktirali mladu glumicu, koja nije imala komentar na naše pitanje.

– Volela bih da poštujete moju odluku da trenutno ne govorim o tome – uz osmeh, kratko i ljubazno nam je odgovorila Anja.

foto: TwiterPodsetimo, da je Anja u vezi sa Josifovskim, potvrdio je krajem januara, njen bivši dečko Miloš Biković, kada je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj se ona i Andrej ljube. Tada su se svi zajedno odmarali i zabavljali na jednoj planini, a Biković je napisao da će im kumovati na venčanju.

Pročitajte još...  Žena saznala da želi da je ostavi bez dinara pa naručila da ga ubiju

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:42
SNEG I LUDA ATMOSFERA NA SKI STAZI: Miloš Biković se provodi sa poznatim drugarima! Baš znaju da uživaju! (VIDEO)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x