POJAVILI SE NA PREDSTAVI IZ KOJE JE LEČIĆ IZBAČEN! Nikolina Kovač i Saša Kapor prokomentarisali slučaj koji TRESE SRBIJU!

Beogradsko dramsko pozorište danas je u kratkom saopštenju navelo da je na zahtev većeg dela ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja tog komada zbog aktuelne situacije.

foto: Nikola Anđić, Printscreen

Glumac Branislav Lečić je danima izložen javnosti povodom optužbe mlađe koleginice, glumice Danijele Štajnfeld, da ju je silovao 2012. godine, a zbog kompleksnosti svih događaja, direkcija BDP-a smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati.

foto: Printscreen/PremijeraVečeras, na održavanju pomenute predstave, pojavio se jedan od najskladnijih estradnih parova poslednjh godina – pevač Saša Kapor i pevačica Nikolina Kovač.

Pročitajte još...  Prisustvuje vojnoj vežbi Munjeviti udar 2021 i obilazi novoizgrađenu crkvu u Deževi

Naime, oni su usnimljeni kako poziraju ispred Beogradskog dramskog pozorišta, nakon čega su ušli na predstavu.

– Nismo ni znali da je Lečić izbačen iz predstave. Mi samo možemo da kažemo da je sjajan glumac – prokomentarisali su Saša i Nikolina.

foto: Printscreen Magazin InKurir.rs/S.M./Pink.rs

BONUS VIDEO:

16:08
OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x