Ako ti nešto smeta, TI JE OSTAVI! (VIDEO)

Tara Simov odgovarala je na pitanje publike, a u sve se upleo Marko Đedović, koji je isprozivao nju i Nenada Aleksića Ša. 

foto: Printscreen/Pink

– Tara, da li ćeš otići na pidžama parti, ili ćeš udovoljiti ljubavniku? – glasilo je pitanje. 

– On nije moj ljubavnik, kao prvo! Ja ću ići – rekla je Tara.

– Kada nije lepo rekla, neka ide sa tom ekipom a nije dobra sa njima! Naravno da će ići. Na žene nisam ljubomoran, ali njeno društvo je veliko napolju, a ovde mi se društvo ne dopada – rekao je Ša.

foto: Printscreen/Pink- Ma daj Nenade, molim te, da smo igrali mi fudbal ti ne bi kao? – vikao je Tomović.

– Ja se nadam da ću odgovoriti, a da me on ne prekida, ja ga molim! U pitanju je evo Sandra sa kojom sam u jako dobrim odnosima ovde, samo sam joj zamerila neke stvari za koje zna, ali smo sada super! Ona je mene zavolela, a Rialda je neko ko mi se nađe da me posavetuje i zagrli, a Sanja je neko o kome ja imam bolje mišljenje o njoj, nego ona o meni. O Pauli mislim da je draga i fer prema meni, i jako je volim! Sa Majom sam super, sa Anjom imam neki super odnos, samo sam sa Milicom u lošim odnosima, ja sam sa svima okej i ne vidim problem – rekla je Tara.

Pročitajte još...  Đilasovim saradnicima i najokoreliji kriminalci dobri samo ako su protiv vlasti!

– Njega muči kako će izaći klip kako pričate o k*rčevima, tebe muče kompleksi vas pojedoše, ako ti nešto smeta ti je ostavi! – objasnio je Đedović.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05
NAKON PRIČA DA JE PO NJU DOLAZILA HITNA, OGLASILA SE ŽENA NENADA ŠA! Ivana zablistala na mrežama, ne skida OSMEH sa lica!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x