POČETAK ZA POŽELETI! Reprezentativci Srbije jednoglasni: Veoma važna pobeda

“Nije moglo bolje da se poželi. Ovo je najbolji mogući početak i nadam se da ćemo nastaviti već za tri dana, kada ćemo igrati protiv veoma dobre reprezentacije. Imaćemo svoje šanse koje bismo mogli da iskoristimo”, rekao je Dušan Vlahović posle utakmice.

Srbija je pobedila Irsku sa 3:2 na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Vlahović je dao prvi, izjednačujući gol za Srbiju.

“Stariji igrači su mi olakšali, dobro su me prihvatili i adaptirao sam se. Na terenu mi je mnogo lakše zahvaljujući njima. Jako sam srećan zbog gola, ali najviše zbog pobede i tri boda”, kazao je Vlahović.

Njegov saigrač Stefan Mitrović čestitao je ekipi.

“Veoma važna pobeda, dugi niz godina nismo počeli kvalifikacijama pobedom. Sada jesmo, što je veoma bitno za dalji nastavak. Čestitam svima, treba da nastavimo ovako”, rekao je Mitrović.

On je naveo da je utakmica protiv Irske bila veoma teška.

“Pokazali smo da verujemo u sebe posle šokantnog, nesrećnog gola koji smo primili. Posle smo kontrolisali utakmicu. Pred kraj smo primili drugi, ušli u nervozu, ali smo izdržali i pokazali da smo prava ekipa”, kazao je Mitrović.

Nikola Milenković je naveo da je pobeda veoma bitna.

“Imali smo veliku želju da pobedimo na početku kvalifikacija i to se videlo na terenu. Mislim da možemo mnogo bolje od ovoga i mislim da će tako biti već protiv Portugala”, rekao je Milenković.

Milan Gajić je kazao da je cilj na početku kvalifikacija ostvaren.

“Na momente je bilo teško, ali znali smo da će tako biti. Pogotovo sa Ircima, tradicionalno su zanimljive utakmice. Veći deo utakmice smo kontrolisali. Ovo je proces koji tek počinje i prezadovoljni smo početkom”, kazao je Gajić.

Reprezentacija Srbije će u subotu dočekati Portugal u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Kurir sport / Beta

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x