Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

NISAM JEDINA ŽRTVA KOJU JE SILOVAO! Danijela Štajnfeld opet šokira optužbama na račun Branislava Lečića

Foto: screenshot, Marina Lopičić

Glumica Danijela Štajnfeld rekla je da nije jedina žrtva glumca Branislava Lečića.

Danijela Štajnfeld (37) nije jedina žrtva Branislava Lečića (65)! Glumica tvrdi da je Leka se*sualno zlostavljao i druge devojke koje se još nisu ohrabrile da progovore!

– Nisam jedina koju je silovao, ali sam jedina koja je za sada progovorila o tome! Veliki problem je to što žene ćute. Zbog toga upadaju u depresiju, odaju se alkoholu, često i pokušavaju da se ubiju. I ja sam ćutala godinama! Čak sam pobegla iz Srbije u Ameriku da me ne bi ponovo silovao – otkriva zvezda “Ivkove slave”.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Da ima još žrtava, tvrdi i Jelena Kosara (19), koja je sa Lekom igrala u prvoj sezoni “Sinđelića”.

Pročitajte još...  Radimo sa Srbijom na razbijanju organizovanog kriminala

– Gledala sam Danijelin dokumentarac čim je izašao i starije koleginice su mi odmah rekle da je reč o Branislavu Lečiću! Ispričale su mi da je već imao takve situacije! Kad je Danijela napokon izgovorila njegovo ime, niko nije bio šokiran. Ma on se često ponaša neprimereno, a koleginicama je uvek prilazio sa seksualnim aluzijama. Ima još njegovih žrtava, ako se oglase, treba da ih podržimo. Srećom, kada sam ja sarađivala s njim, bila sam mala, pa nisam doživela nikakvu neprijatnost – kaže glumica.

foto: Zorana Jevtić, Printscreen/InstagramOna dodaje da se ceo glumački svet zgrozio kad je Lečić pozvao žrtve pedagoga Mike Aleksića da pređu u njegovu školu glume:

Pročitajte još...  UŽIVO, VIDEO: Čelsi - Real Madrid (1:0), Plavci pogodili prečku i propustili priliku da reše pitanje prolaska dalje!

– To nikako nije smeo da uradi! Strašno! Hvala Mileni Radulović i Danijeli što su progovorile i time sprečile da jednog dana ja ili neka moja koleginica prođemo kroz isto. Nisu samo Mika i Leka takvi, ima još moćnika koji iskorišćavaju mlade devojke na razne načine. Ovo je samo vrh ledenog brega. Nadam se da će svi manijaci da budu raskrinkani!

Danijela je otkrila u Tužilaštvu da ju je, dok je radila sa Branislavom na predstavi “Dnevna zapovest” u BDP-u, Lečić odvezao kolima van Beograda i silovao. Glumica je naglasila da ga je molila, plakala i govorila “ne”, ali da se on o to oglušio.

foto: Nemanja Nikolić, Screenshotkurir.rs/informer

Pročitajte još...  Veljini vojnici uputili BRUTALNU PORUKU bivšem vođi navijača Kimiju

Bonus video:

01:10
Glumica Jovana Jelovac o Danijelinoj optužbi da je silovana

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x