LEČIĆ HOĆE NA POLIGRAF! Ne priznaje se kao dokaz na sudu, Zečević objasnio čemu služi takvo testiranje (KURIR TELEVIZIJA)

Od trenutka kada se ova informacija pojavila u medijima, oglasio se i poznati glumac nekoliko puta. Lečić je demantovao navode glumice i istakao da nikada nije učinio nijedno krivično delo, ali je izrazio spremnost da se nađe na poligrafskom ispitivanju.

U izjavi je poručio da je spreman da odgovori na sva pitanja, uključujući  pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u medijma. Lečić je dodao da izjavu daje bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez predhodno predočenih mu pitanja.

Stručnjak za poligraf, Slobodan Zečević objasnio je za Kurir televiziju način na koji funkcioniše ovaj proces ispitivanja.

“To je jedna indicija, ogromna u postupku koje upotrebljavaju organi. Eliminišete veliki broj ljudi, a ukazujete na prave ljude. Usmeravate tim koji će rešiti to krivično delo zbog kog se primenjuje poligrafsko ispitivanje. Poligrafsko ispitivanje u Srbiji nije dokaz i ne treba biti. Ostaje da bude jedna od indicija”, rekao je Slobodan.   

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:10
Glumica Jovana Jelovac o Danijelinoj optužbi da je silovana

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x