Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

LEČIĆ HOĆE NA POLIGRAF! Ne priznaje se kao dokaz na sudu, Zečević objasnio čemu služi takvo testiranje (KURIR TELEVIZIJA)

Od trenutka kada se ova informacija pojavila u medijima, oglasio se i poznati glumac nekoliko puta. Lečić je demantovao navode glumice i istakao da nikada nije učinio nijedno krivično delo, ali je izrazio spremnost da se nađe na poligrafskom ispitivanju.

U izjavi je poručio da je spreman da odgovori na sva pitanja, uključujući  pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u medijma. Lečić je dodao da izjavu daje bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez predhodno predočenih mu pitanja.

Stručnjak za poligraf, Slobodan Zečević objasnio je za Kurir televiziju način na koji funkcioniše ovaj proces ispitivanja.

“To je jedna indicija, ogromna u postupku koje upotrebljavaju organi. Eliminišete veliki broj ljudi, a ukazujete na prave ljude. Usmeravate tim koji će rešiti to krivično delo zbog kog se primenjuje poligrafsko ispitivanje. Poligrafsko ispitivanje u Srbiji nije dokaz i ne treba biti. Ostaje da bude jedna od indicija”, rekao je Slobodan.   

Pročitajte još...  Poginuo motociklista, povređeno dete (3)

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:10
Glumica Jovana Jelovac o Danijelinoj optužbi da je silovana

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x