Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

KAO DA BIH STAVIO K…. U NEKU KOJU NE POŠTUJEM? Milenin advokat Tintor otkriva šta bi moglo biti s Lečićem posle snimka

BEOGRAD –  Advokat Jugoslav Tintor koji zastupa oštećene devojke u slučaju profesora glume Miroslava Mike Aleksića prokomentarisao slučaj Branislava Lečića.

Kako je otkrio, snimak razgovora koji je napravila Danijela Štajnfeld, a u kojem se čuje kako Lečić izgovara rečenicu: „Šta ti misliš da ja svoj k… da bih ga ponižavao, potcenjivao?“, važeći je na sudu kao dokaz.

– Mislim da je predmet Mike Aleksića prekretnica na određeni način i da je veliki broj drugih devojaka koje su u nekom trenutku u prošlosti preživele traumatične događaje i tada mislile da je ispravno da ćute o tome, sada dobile ohrabrenje da prijave seksualno nasilje i otkriju identitet nasilnika – rekao je Tintor i osvrnuo se na slučaj Štajnfeldove i Lečića.

Pročitajte još...  Istina je, znam da moj Zoki ima devojku! A evo šta kaže o ženidbi

– Tužilaštvo treba da kaže šta se preuzima kao sledeći korak. Ključan dokaz je iskaz žrtve pred nadležnim organima, a oni dalje procenjuju u kojoj meri je on detaljan, logičan, životan, koliko se odnosi na period pre samog izvršenja krivičnog dela. Opis događaja i datog perioda treba da predstavlja celinu kako bi sud bio uveren u istinitost tvrdnje žrtve – kaže Tintor beogradski list i dodaje:

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Pojavio se snimak njihovog razgovora koji je, pretpostavljam, ciljano objavljen kako bi potkrepio verodostojnost tvrdnje žrtve. Bitno je razgraničiti da je u ovom slučaju, kako se navodi, ona sama snimala svoj razgovor sa sagovornikom i sada to upotrebljava kao dokaz, dok je snimanje neovlašćeno onda kada to čini treće lice bez znanja onoga ko je na drugoj strani žice.

Pročitajte još...  @SvonjaJovana – Najvise loseg o vama imaju da kazu oni koji najvise vremena provode na vasem profilu – Mudrolije

Dakle, zakon ovakav dokaz priznaje, a ukoliko se identifikuje sagovornik na drugoj strani, tada će se raspravljati pitanje pod kojim okolnostima je on njoj govorio ono što se čuje – rekao je advokat Jugoslav Tintor.

(Kurir.rs/Alo)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x