Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Tužena ZAHTEVALA izuzeće sudije da bi slučaj zastareo!

Svetlana Ceca Ražnatović juče se srela u Prvom osnovnom sudu u Beogradu s pevačicom sa kojom je godinama u sukobu. U pitanju je ročište po tužbi folk dive protiv koleginice koja je izjavila da je Ceca umešana u ubistvo njenog pokojnog verenika Zorana Davidovića Ćande.

foto: Stefan Stojanović

Ceca je u Katanićevu stigla malo pre zakazanog termina i bila je dobro raspoložena, pa se sa osmehom na licu javila prisutnim novinarima i pozdravila ih. Isto je uradila i kad je izašla iz zgrade suda, ali nije htela da priča o detaljima.

foto: Stefan StojanovićKako saznajemo, tužena je tokom jučerašnjeg susreta tražila izuzeće sudije, a sve zbog navodnog pristrasnog odnosa prema privatnoj tužbi. Pevačica je, između ostalog, tvrdila da izjavu o umešanosti Ražnatovićeve u Ćandino ubistvo nije napisala lično ona na Tviteru, već njen asistent. Po svemu sudeći, tužena zahtevom za izuzeće sudije i čestim nepojavljivanjem na sudu zapravo želi da se proces prolongira što je duže moguće i da dođe do njegovog zastarevanja.

Pročitajte još...  Janjuš rekao da mu je Ena žena do kraja života, a Maja ga URNISALA!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Stefan StojanovićGlavni pretres je odložen do daljeg, odnosno dok ne stigne odluka predsednika suda o zahtevu tužene.

foto: InstagramPokušali smo da stupimo u kontakt sa Cecom kako bismo dobili komentar, ali ona se nije javljala na naše pozive. 


Cecina pobeda

Pevačica tužila Ražnatovićku, 

pa izgubila spor 

Inače, nakon što je pre nekoliko godina Ražnatovićeva putem medija poručila da joj se smučilo ponašanje koleginice zbog optužbi, kao i da će tražiti njeno psihijatrijsko veštačenje, pevačica je nju tužila. Ipak, tu bitku dobila je Ražnatovićeva kojoj je pre nekoliko dana stiglo rešenje da je tužilja, odnosno pomenuta pevačica izgubila spor, kao i da je dužna da plati sudske troškove, saznaje Kurir. 

Pročitajte još...  NOVI BEZOBRAZLUK NA TV BN! Prvo su crvenom bojom raskomadali Srbiju, a sada su skandalozno priznali LAŽNU DRŽAVU (FOTO)

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Stefan Stojanović 

BONUS VIDEO:

00:20
CECA DOŠLA NA SUĐENJE SVA U ROZE I SA KAČKETOM: Nose joj kišobran kao Titovoj Jovanki!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x