RIZIKOVALA SAM ŽIVOT ZBOG OPASNIH MOMAKA, ALI NIKAD NISAM BILA META! Tamara Đurić iskreno o ljubavnom životu i OPERACIJAMA!

Foto: Printscreen/Instagram

Starleta Tamara Đurić progovorila je o svim estetskim intervencijama koje je uradila, ali i o vezama sa opasnim momcima. 

“Svaka žena je nekada nezadovoljna sobom, to je opisni pridev nas žena. Uradila sam četiri intervencija. Kajem se zbog operacije zadnjice koja je mogla da me košta života. Da mogu da vratim vreme svakako ne bih ponovila”. 

Na pitanje da li je tačno da ima nekoliko automobila i stanova na svoje ime, ona je odgovorila:

foto: Printscreen”Da. Godinama sam radila i sebi sam obezbedila, ne nešto previše, ali dovoljno onoliko koliko treba meni i mom detetu, čak i da budem samostalna”. 

Tamara je ovom prilikom otkrila i da se nije tajno venčala sa verenikom sa kojim je nedavno dobila ćerku Tamaru. 

foto: PritnscreenTamaru su često spajali sa žestokim momcima, a sada je otkrila da li je često bila u vezama sa takvim muškarcima. 

Pročitajte još...  Serijski ubadač je kao TEMPIRANA BOMBA! Sin poštenog sveštenika i ranije napadao nožem

“Ne, ne često. Desilo se možda jednom, nisam znala čime se taj momak bavi”, rekla je ona, a na pitanje da li joj je zbog  tih veza bio život ugrožen, Tamara je potvrdno odgovorila: 

“Da, nisam ja direktno bila meta, nije mene niko jurio. Ali samo to pojavljivanje sa momkom s one strane zakona je rizik. Videla sam jednom svoj zapaljen auto ispred stana, bio je dignut u vazduh. Ja nemam neprijatelje.”

foto: Printscreen/InstagramKurir.rs/I.B/Blic

BONUS VIDEO: 

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x