NAJNOVIJE
margin-top: 36px;

Vladan presudio sinu pa sebi, Srbija pamti još sličnih zločina, ZBOG PATNJE DIZALI RUKU NA NAJMILIJE

Foto: Jelena Rafailović Kurir

U proteklih nekoliko godina bilo je više primera takozvanih ubistava iz milosrđa, kada su roditelji ubijali svoju bolesnu decu ili su deca koja više nisu mogla da brinu o starima odlučivala da im presude.

Da podsetimo, jutros je u Barajevu Vladan Đ. ubio svog teško bolesnog sina Dragana, a potom presudio sebi. Kako je ispričao njegov brat, Vladan je celog života brinuo o sinu, a poslednjih nekoliko godina su sve obaveze pale na njega jer ga je supruga napustila.

septembar 2020.

Sin ubio majku u Beogradu

Dragan nije mogao da gleda kako majka patifoto: Kurir/ Jelena Rafailović- Dragan S. u beogradskom naselju Kotež ubio svoju bolesnu majku Stanku, pa presudio sebi u šipražju u blizini kuće. Komšije su ispričale da je sin godinama brinuo o majci. On se nikada nije ženio i stanovao je sa majkom u kući, a navodno se na to odlučio jer nije više mogao da gleda kako se Stanka muči.

avgust 2019.

Sin zaklao oca, pa se otrovao 

Pročitajte još...  UŽIVO, VIDEO: Zvezda - Borac (79:57), šuterska rapsodija crveno-belih! Gosti sa slobodnih bacanja do poena

kuća porodicefoto: Saša Urošev- Damir Terzin (40) iz Novog Kneževca ubio svog oca Svetislava (67), a potom izvršio samoubistvo. Otac je godinama usled bolesti bio kao biljka, a pošto se Damirova majka mesec dana ranije ubila na groblju, sin više nije mogao da se stara o ocu. Damir je oca zaklao, pa se posle toga otrovao.  

jun 2019.

Majka ubila sina, pa pokušala samoubistvo

– Majka D.I. (83) ubila je bolesnog sina D.A. (60) u Novoj Crnji tako što mu je dala veliku količinu bensedina pa zavezala kesu oko glave, a potom pokušala da se ubije. Ona je preživela, a pronađeno je pismo u kome su naveli da zbog bolesti žele da zajedno odu u smrt. Navodno, starica je napisala “Nemojte nikoga da krivite za ovo”.

Kurir.rs/ J.I./ Foto: J.R., Nemanja Nikolić, S.U.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x