Vladan presudio sinu pa sebi, Srbija pamti još sličnih zločina, ZBOG PATNJE DIZALI RUKU NA NAJMILIJE

Foto: Jelena Rafailović Kurir

U proteklih nekoliko godina bilo je više primera takozvanih ubistava iz milosrđa, kada su roditelji ubijali svoju bolesnu decu ili su deca koja više nisu mogla da brinu o starima odlučivala da im presude.

Da podsetimo, jutros je u Barajevu Vladan Đ. ubio svog teško bolesnog sina Dragana, a potom presudio sebi. Kako je ispričao njegov brat, Vladan je celog života brinuo o sinu, a poslednjih nekoliko godina su sve obaveze pale na njega jer ga je supruga napustila.

septembar 2020.

Sin ubio majku u Beogradu

Dragan nije mogao da gleda kako majka patifoto: Kurir/ Jelena Rafailović- Dragan S. u beogradskom naselju Kotež ubio svoju bolesnu majku Stanku, pa presudio sebi u šipražju u blizini kuće. Komšije su ispričale da je sin godinama brinuo o majci. On se nikada nije ženio i stanovao je sa majkom u kući, a navodno se na to odlučio jer nije više mogao da gleda kako se Stanka muči.

avgust 2019.

Pročitajte još...  Građani oprez! Ovo je LAŽNA internet stranica, ne NASEDAJTE na podvalu!

Sin zaklao oca, pa se otrovao 

kuća porodicefoto: Saša Urošev- Damir Terzin (40) iz Novog Kneževca ubio svog oca Svetislava (67), a potom izvršio samoubistvo. Otac je godinama usled bolesti bio kao biljka, a pošto se Damirova majka mesec dana ranije ubila na groblju, sin više nije mogao da se stara o ocu. Damir je oca zaklao, pa se posle toga otrovao.  

jun 2019.

Majka ubila sina, pa pokušala samoubistvo

– Majka D.I. (83) ubila je bolesnog sina D.A. (60) u Novoj Crnji tako što mu je dala veliku količinu bensedina pa zavezala kesu oko glave, a potom pokušala da se ubije. Ona je preživela, a pronađeno je pismo u kome su naveli da zbog bolesti žele da zajedno odu u smrt. Navodno, starica je napisala “Nemojte nikoga da krivite za ovo”.

Kurir.rs/ J.I./ Foto: J.R., Nemanja Nikolić, S.U.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x