Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Policajac heroj iz Novog Pazara prvi je pritekao u pomoć ženi koju je muž IZBO NOŽEM

U novopazarskom naselju Selakovac danas se zamalo dogodila tragedija kad je muž nožem nekoliko puta ubo suprugu Senadu H, a zatim sebi pokušao da oduzme život.

Senadu H. je službenim vozilom do Opšte bolnice transportovao policijski službenik Ivan Milojević koji je na mesto sukoba stigao nakon poziva koji je uputila njena ćerka. Povređenoj ženi je pružio prvu pomoć i pokušao da zaustavi krvarenje.

Kad je video da je žena u kritičnom stanju odlučio se da je transportuje službenim vozilom do bolnice u čemu mu je pomogao još jedan kolega. Povređenu ženu zbrinuli su lekari novopazarske Opšte bolnice i trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Milojević je inače više puta pohvaljivan i nagrađivan od strane Grada Novog Pazara, Ministra unutrašnih poslova i Policijskih sindikata.

Pročitajte još...  Rakovica će uskoro biti bogatija za još jedan park, radovi u toku

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

U pucnjavi koja se dogodila u decembru ispred Policijske uprave Novi Pazar, podsetimo, Milojević je spasio Novopazarku Melihu Muminović (32) koja je slučajno ranjena.

Milojević je 2016. godine, van dužnosti i nenaoružan, hitrom i hrabrom reakcijom savladao dvojicu napadača u centru Novog Pazara. Ispred kafića,  pedesetak metara od Milojevića, došlo je do pucnjave u kojoj je Haris U. potegao pištolj i počeo da puca ka Dž.Š, iako je u blizini bilo više od hiljadu ljudi.

Tom prilikom Milojević je dobio plaketu za više herojskih dela od Policijskog sindikata.

Milojević je zbog izvanrednih rezultata i iskazane hrabrosti do sada više puta nagrađivan.

Prvo mu je dodeljena Plaketa Novog Pazara zbog postignutih rezultata koje je u suzbijanju kriminala postigla patrola njegove jedinice Interventne policije, a kasnije je nagrađen i od strane ministra.unutrašnjih poslova.

Pročitajte još...  SVI STE ČULI ZA KARAULU KOŠARE, ALI NE I ZA ONU KOJA JE NA TOM MESTU BILA DO 1999. Ovu fotografiju je retko ko video (FOTO)

(Kurir.rs/Indeksonline)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x