Dok svi misle da je u Americi, MARIJA ŠERIFOVIĆ uhvaćena u DUBAIJU, evo ko joj pravi DRUŠTVO! (FOTO)

I dok svi misle da je u Americi, pevačica Marija Šerifović uveliko provodi vreme u Dubaiju. 

foto: Kurir

Paparaco Kurira uhvatio je pevačicu na ovoj luks destinaciji, kako sedi u društvu devojaka. 

foto: Kurir One su uhvaćene dok su gledale atrakciju – šou fontane, u Dubai molu. 

Podsetimo, Šerifovićeva se nedavno našla u centru skandala kada je takmičarka iz Zvezda Granda, Vanja Knežević,  kojoj je bila mentor diskvalifikovana iz takmičenja zbog vređanja članova žirija. Tim povodom ona se i oglasila:

Mislim da produkciji nije bila potrebna ova diskvalifikacija, i sada kad mi se čini da ne postoji način da se ovo ispravi, moram da kažem da mi je žao, jer se napravio veliki problem bez nekog velikog razloga. Sve je moglo da se reši daleko lepše, lakše, ugodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje i ideje i razmišljanja i da je sve ovo moglo malo drugačije, da je moglo da se poravna. Ne pokušavam da budem korektna. Kako da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, sa druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno? Da li će neko da se ljuti? Ne znam da li će da se ljuti. Ovo je moja potreba da javno podelim svoje mišljenje i svoje razmišljanje. Meni je užasno žao što je bilo ko od kolega iz žirija došao u situaciju da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao, ne samo Vanje Knežević, već svih ostalih kandidata koji su, a ja jako dobro znam, šta se između njih priča i govori. Žao mi je. – govorila je Marija.

foto: KurirKurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:25
MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD, A SADA SE OGLASILA! Pokazala kako uživa u Kaliforniji, nazdravlja s prijateljima i SUNČA SE

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x