NAJNOVIJE
margin-top: 36px;

Nadica doživela LINČ od cimera, pominju joj KIJU!

Tara Simov i Nadica Zeljković odavno imaju sukob, a sada su dobile pitanje gledalaca.

“Nadice, da li vas više nervira Tara sa kojom nemate nikakvu konekciju od Lune Đogani, zbog koje je vašoj ćerki Kiji pukao brak?”, glasilo je pitanje.

foto: Printscreen”Da, svi su skočili na mene zbog toga. Niko mene ne treba da podseća šta je moja ćerka doživela. Ja u život moje ćerke nisam došla u njenoj 25. nego od njene prve godine. Ja sam rekla da me Tara više nervira, jer sebe gledam kao Nadicu, a ne majku, jer ja sam shvatila da ona na sve načine pokušava da uvredi…”, počela je Nadica.

“Nju je više zabolelo to što sam ja rekla za nju, a ne to što je Luna uradila njenoj ćerki. Pokazala je da nije velika majka, kao što se hvali! Ti si nula majka”, dodala je Tara.

“Ja sve to pokušavam da sklonim iza sebe, ali, eto, trudim se. Tara nema potrebe da ti meni upadaš, da se ubacuješ i slično”, nastavljala je Nadica.

Pročitajte još...  Pronađeno telo muškarca u fazi raspadanja, komšije razvalile vrata i zatekle strašan prizor

“Njoj je Marko Đedović rekao da je ona raščepljena između Nadice i Kijine majke, pa se vodi time”, dodala je Tara.

“Ja ne želim da se vraćam nazad! To je sve istorija, i ja nemam potrebu da se izvinjavam mom detetu, ja nemam potrebe da se izvinjavam mojoj ćerki, ona zna šta ja mislim. Ja možda i želim da pobegnem od te neke prošlosti, ne vadim se, kažem samo. Ja imam 60 godina, ja nemam šta da se vadim ili ne vadim”, dodala je Nadica potom.

foto: Printscreen”Pa da, pokušava da se izvadi, zaboravila si na ćerku koja je prošla kroz pakao”, smejala se Tara.

“Ja mogu da kažem kako sam pogrešila ako bih gledala istoriju, ona meni nije zlo učinila, ali me nervira ponašanjem i kada bih rekla ko mi je naneo zlo, jeste Sloba, i Luna koja je nuspojava”, zaključila je Nadica.

“Nadice, mnogo si se pogubila, nemaš pravo da kažeš da više mrziš Taru, nego Lunu. Da moja majka uradi ovo, ja bih zapalio i sebe i nju. Ti si nula od roditelja”, govorio je Đedović.

Pročitajte još...  Posle samita sa Bajdenom otkrio svoju mračnu životnu filozofiju i postao hit na društvenim mrežama

Kurir.rs/K.Đ.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x