Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

50 saobraćajnih nezgoda za dan?! Policija pojačava kontrolu

BEOGRAD – Načelnik uprave saobraćajne policije Nedeljko Munjaz izjavio je jutros da je tokom prethodnog dana evidentirano 50 saobraćajnih nezgoda na području Beograda, a da je 13 lica povređeno, od kojih dvoje teške.

Munjaz je za RTS rekao da vremenske prilike zahtevaju povećan oprez za sve uesnike u saobraćaju i istakao da je obaveza vozača da prilagode vožnju uslovima na putu.

On je najavio da će policija i u toku vikenda maksimalno pojačati kontrolu poštovanja propisa, prvenstveno kod vozača koji ne prilagode brzinu, a zatim i onih koji se ponašaju neprimereno, bilo da pretiču kolone ili čine nešto drugo čime sebe i druge učesnike u saobraćaju izlažu riziku.

Pročitajte još...  PREOKRET U CRNOJ GORI! DRITAN PROTIV KRIVOKAPIĆA? Šešelj otkrio šta se krije iza Rezolucije o Srebrenici (VIDEO)

“Što se tiče bahate vožnje, to nije više nego u prethodnom periodu. Sada je primećeno nešto što izaziva pažnju, a to je da na društvenim mrežama pojedini učesnici prikazuju šta rade tokom vožnje”, rekao je Munjaz.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

On je naveo da je uglavnom reč o nečemu što nije primereno, odnosno o vožnji koja nije u skladu sa pravilima.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x