Vučić otkrio detalje susreta sa Đorđem kome su socijalni radnici oduzeli 3 ćerke

Foto: Tanjug/Rade Prelić, Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Aleksandar Vučić dotakao se večeras slučaja Đorđa Joksimovića iz Kragujevca koji se od 2015. godine bori da mu Centar za socijalni rad vrati tri ćerke koje su mu privremeno oduzete.

Joksimović se prethodno u Beogradu sastao sa Vučićem, a tvrdi da je ispunio sve uslove za vraćanje dece iz hraniteljske porodice i da nadležne institucije to odugovlače.

– Đorđe je jednostavan čovek. Pričali smo o tome koliko pijemo. Prestao je da pije i ne uzima ni čašicu. To je dobra vest – rekao je Vučić gostujući na RTS-u i dodao da su naši državni organi ranije dobro obavljali posao.

Predsednik je naglasio da će biti važan biti glas Đorđevih ćerki koje će odlučiti da li žele da žive sa ocem.

– Moraće njihov glas da znači ako one budu želele da budu s ocem. Takvu mogućnost ne bih isključio. Đorđe je dobar čovek. Saznao sam neke druge detalje i koliko budemo mogli pomoći ćemo da decu izvede na pravi put. Ja imam jedno žensko dete, a žensko dete kad imate, to je posebna milost Boga i Đorđe je baš blagosloven sa troje ženske dece. Verujem da će imati dovoljno snage da ih izvede na pravi put – rekao je predsednik.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x