Iz IVANINOG salona mi KRUNIĆKA I VEŠTICA šalju preteće poruke

Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Printscreen, ATA images

Izjava Tare Simov da je njena majka “ležala u zatvoru 20 godina da bi njoj bilo dobro” uzburkala je javnost zbog čega se oglasila Miroslava Simov i otkrila drugu informaciju.

foto: Printscreen

Vidno uznemirenaMiroslava oštro je demantovala izjavu svoje ćerke rekavši da to nije istina i da Tara u “Zadruzi” govori mnogo toga da bi se odbranila od svih koji je napdaju.

– Ona je to rekla u afektu da bi se odbranila od one žene koja je mrzi (prim. aut. Nadice) – počela je Miroslava i nastavila:

– Demantujem to što je Tara izjavila, imate vi tamo u “Zadruzi” mnogo njih koji imaju godine i godine robije, pa pitajte njih, nemojte da zovete mene. Moguće je da sam napravila neko prekršajno delo, prošla na crveno. Ostalo demantujem, to može da se proveri – nije želela jasno da odgovori Miroslava koja je promenila temu i spomenula napad Anđele Veštice na Taru kada joj je bilo samo 15 godina:

foto: Pritnscreen- Još nekoga čeka robija, znate vi to vrlo dobro. Tako je, Anđelu prvo čeka završetak suđenje pa robija. A vi zovete mene da me pitate za robiju i da kopate po mom životu. Ja iza sebe imama dva braka i dvoje dece, kao i muzičku karijeru, a vi zovite nekog drugog – dodala je majka Tare Simov, a potom nas šokirala izjavom:

Pročitajte još...  MILICA KEMEZ POKAZALA KUĆU KOJU JE DOBILA! Šokirala se kada je videla koliko ima KVADRATA, svima je ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

– Zovite ženu od onog, iz njenog salona mi Krunićka i Veštica šalju preteće poruke. Ne pitate me koliko mi prete i kako sam – izjavila je Miroslava koju smo pitali da li misli na salon Ivane Aleksić, supruge Nenada Aleksića Ša:

– Piše se da spremam nekakvu svadbu? Ko još sprema svadbu za nekoga ko je oženjen? Je l’ vam ja delujem ako neko ko se time bavi? Ništa ja ne spremam – zaključila je Miroslava. 

foto: PrintscreenKurir.rs/S.M./Republika

BONUS VIDEO:

01:26
Vesna de Vinča u Pulsu Srbije otkrila da misica ima koronu

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x