OBELEŽITE POČETAK VASKRŠNJEG POSTA UZ KURIR! Danas poklon ikona Prepodobni Jefrem Sirin sa zlatotiskom i molitvom

Povodom početka vaskršnjeg posta, dnevne novine Kurir svim čitaocima poklanjaju ikone sa zlatotiskom i molitvom. Danas ćete dobiti ikonu Prepodobnog Jefrema Sirina, najznačajnijeg crkvenog oca sirijske tradicije i svetitelja koji je živeo u doba cara Konstantina u 4. veku.

Sveti Jefrem je uglavnom apostol pokajanja i zaštitnik svih onih koji su uvideli svoje greške i sada pokušavaju da ih isprave. Njegovi spisi i danas omekšavaju srca mnogih koji su duboko zagazili u greh i vraćaju ih Hristu i veri.

Život i učenje ovog svetitelja najbolji su pokazatelj da je uvek moguće vratiti se na ispravan put i život provesti živeći po moralnim načelima i u ljubavi sa bližnjima. Zato se veruje da će danas grehovi biti oprošteni svima koji od Prepodobnog Jefrema Sirina i Boga iskreno zatraže oproštaj i pomole se.

Sutra poklanjamo ikonu Sveti Andrej Kritski, u četvrtak, 18. marta, Prepodobni Isihije Posnik, u petak, 19. marta, Sveti velikomučenik Teodor Tiron, a u nedelju, 21. marta, ikonu Nedelja pravoslavlja.

Kao drugi poklon dobićete dodatak Stars:

Otkrivamo sve što poznati žele da sakriju, vruće vesti i stare tajne, plus ekskluzivni intervjui i paparaco fotke!

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x