Isplivali NOVI DETALJI višegodišnjeg sukoba Miljane Kulić i Mišela!

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović otkopali su ratne sekire i nastavili svoju svađu:

foto: Printscreen/Pink

– Zašto je došla u krevet? Dala si sebi za pravo da teraš inat i dođeš u moj krevet jer ne voliš ovu devojku (Anu). Teraš inat – rekao je Mišel.

– Lepo sam rekla i zamolila ga da budem pored Kristijana, on želi konflikt. On želi svađu sa mnom. Koliko si bezobrazan, ja sam pokazala svoju veličinu. Nikad te nisam prijavila, a vi ste mene tukli, a onda zvali policiju – govorila je Miljana.

– Tera mi inat jer sam otišao u hotel sa Anom, zato je dala sebi za pravo da tera inat. Ja sam imao ovde u spavaćoj sobi krevet, ona je stavila sliku tu, posle je uzela i moj krevet, ja sam otišao u pab da nađem utočište – nastavio je pevač.

– Tukli ste me, pa zvali policiju, ja sam pobegla od straha. Da, tukao si me, pet, šest muškaraca iz tvoje porodice su me tukli, šutirali me, a ja sam se tako ponašala iz tvog bezobrazluka. Sa Darkom i Dušanom sam izgladila odnose jer su normalni ljudi, a ti si me maltretirao – pričala je Kulićeva.

foto: Printscreen/Pink- Nisi nam davala mira, nisi nam davala mira, imala si ljude koji ti jave, koje si plaćala, daš malo keša i zovu te kad dođem u Čačak – rekao je Mišel.

Pročitajte još...  MASOVNA TUČA HULIGANA JE UDAR NA KLAN VELJKA BELIVUKA! Pozadina obračuna u Beton hali! ČITAJTE U KURIRU

– Nikada nikog nisam plaćala, znala sam otprilike kad dolaziš. I nisam te maltretirala, prolazila sam pored tvoje kuće, kao što prolaze automobili. Sve ćemo videti na poligrafu – dodala je Miljana.

– U policiji ne postoji da sam ja nju tukao – govorio je pevač.

– Nisam ga prijavljivala, jer sam se plašila da će policija zvati moje roditelje – istakla je Kulićeva.

– Pričaj šta si radila Zokiju fotografu. Pričaj šta si radila meni i ljudima u Čačku, Zokiju fotografu i ostalima – govorio je Mišel.

– Sve ću da pričam, kako me je Hana pesnicom u nos, Dušan šutirao, tvoja braća… Sve ćemo videti na poligrafu, tvoja majka me je tukla i tvoja porodica. Sve ćemo videti na poligrafu, nećeš nigde moći da pevaš – rekla je Miljana.

– Prvi koncert imaću u Nišu, platiću binu da pevam – dodao je pevač.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:07
KIJA KOCKAR SVAKI DAN IMA NOVU FRIZURU, A OVA JOJ STOJI TOP: Napravila promenu koju joj je Kaća Živković odmah komentarisala!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x