Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Nadaju se da će formirati koaliciju

Foto: Printscreen YouTube

Milov DPS izgubio je izbore u Nikšiću, u čijoj će skupštini biti u manjini, ali članovi ove partije izbegli su da priznaju poraz.

Dr Sanja Damjanović, nosilac liste Evropskog tima za Nikšić, smatra da je njena frakcija odnela pobedu na izborima u Nikšiću, i to “ubedljivu”.

– Ostvarili smo ubedljivu pobedu osvojili smo preko 40 odsto, pokazali smo dominantnost jer je evropski put jedini put razvoja i prosperiteta. Ovo nije dovoljno da sami formiramo vlast. U svakom normalnom društvu bi našli partnera i uspeli da sprovedemo naš superiorni program, nadam se da ćemo realizovati koaliciju – rekla je Damjanović, ne navodeći sa kim bi mogli zajedno da formiraju vlast, ali je ponovila da se nada da će “naći i formirati koaliciju”.

Pročitajte još...  Radiće se i nedeljom, novine u policijskim stanicama i preko E-uprave

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Ako ne sutra, onda će to sutra doći uskoro. Bila mi je čast što sam bila na čelo Evropskog tima za Nikšić… – kazala je Damjanović.

Kazala je da će joj biti žao “ako sutra ne uspijemo da realizujemo naš program”.

– Ubeđen sam da je naš program mogao da dovede Nikšić na skali evropskog grada. Gde god se nalazila uvek ću biti za naš Nikšić i Crnu Goru – rekla je Damjanović.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x