Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Očekuje se da će optužnica protiv učitelja glume biti do sredine aprila

Miroslavu Miki Aleksiću (68) još jednom je u petak produžen pritvor, do 30 dana, dva meseca nakon hapšenja po prijavama za silovanje i polno uznemiravanje.

Istraga je već pri kraju, a učitelju glume stavlja se na teret 19 krivičnih dela na štetu 10 devojaka i to osam silovanja i 11 slučajeva polnog uznemiravanja.

Klupko krivičnih dela počeo je da se odmotava u januaru kada je glumica Milena Radulović otkrila da ju je silovao učitelj glume kada je imala 17 godina. Kako je tada ispričala, to se nije desilo samo jednom. Milena Rdulović ispričala jeda su ona i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavile policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao. Aleksić je uhapšen 16. januara. Nakon nje, u javnost je izašla i glumica Iva Ilinčić i još osam žrtava, koje su bile učenice okrivljenog u školi glume.

Pročitajte još...  Jedna od najlepših žena sveta napokon uživa i SREĆNA je!

foto: Ana Paunković- Očekujem da istraga bude okončana za mesec dana. Saslušano je deset žrtava, a zatim i svedoci tužilaštva i odbrane. Ukupno je bilo sedam svedoka odbrane, koja je najavljivala da će Aleksić imati više od četiri stotine svedoka – kaže advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa sve oštećene u ovom slučaju.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Podsetimo, istraga protiv Aleksića vodi se u slučaju deset žrtava, umesto incijalnih pet koliko ga je prijavilo za seksualno zlostavljanje. Iako ga je u prvom trenutku policiji prijavilo pet žrtava koje su ga optužile da ih seksualno zlostavljao, nakon javnog poziva policije da se jave devojke koje imaju saznanja o njegovim zlodelima ili su i same žrtve, javilo se još pet žrtava i policija i tužilaštvo su i u tim slučajevima pokrenuli istragu.

Pročitajte još...  Srbija je i najvećima održala lekciju iz patriotizma dok Hrvatska čeka na milost svog gospodara

(Kurir.rs/Politika)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x