Kampanja Zapada protiv ruske vakcine nije završena

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da na Zapadu već mesecima traje kampanja protiv ruske vakcine za korona virus Sputnjik V i da ona još nije završena.

“Govorimo o tome da je očigledno da već mesecima traje kampanja protiv naše vakcine”, rekla je Zaharova u emisiji poznatog ruskog novinara Vladimira Solovjova na Jutjubu.

Visoki zvaničnik Kremlja je nedavno rekao novinarima da, prema informacijama ruske specijalne službe, Amerika i njeni saveznici planiraju pokretanje obimne informativne kampanje protiv vakcine Sputnjik V.

“Kičmu toj informativnoj hidri slomili su sami zapadnjaci kada su počeli ili sami da se vakcinišu ruskom vakcinom, ili da traže da je isporučimo, ili da predlažu zajedničku proizvodnju ili proizvodnju vakcine na teritoriji njihovih zemalja. Ali, to ne znači da je prljava informativna kampanja završena. Ona nije završena”, rekla je Zaharova.

Pročitajte još...  DEČAKOVO OPROŠTAJNO PISMO NA 17 STRANA RASPLAKALO I POLICAJCE! Dragan (15) je do detalja napisao šta će da uradi i zašto!

(Kurir.rs/Tanjug/Sputnjik)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x