Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Belivukova i žena policajca bile nerazdvojne, sve do hapšenja

Foto: Zorana Jevtić, Kurir

Policija je u okviru istrage protiv Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, otkrila da je on pre nepune tri godine kupio stan jednom inspektoru iz Uprave kriminalističke policije.

Prema izjavi izvora bliskog istrazi, taj stan se nalazi u širem centru Beograda, a u istoj zgradi je Belivuk jedan stan kupio i za sebe.

“Istraga treba da utvrdi šta je taj policajac toliko učinio Belivuku da bi mu ovaj kupio stan, ali to sigurno nije bila neka sitna usluga. Trenutno se prikupljaju materijalni dokazi koji bi trebalo da potkrepe operativna saznanja, nakon čega će taj inspektor biti uhapšen”, kazao je sagovornik, i dodao da su supruge Belivuka i policajca veoma bliske prijateljice.

Pročitajte još...  Karl Gajger skokom dugim 232 metra pobedio na Planici

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

“Bile su donedavno skoro nerazdvojne, a nakon što je Belivuk uhapšen 4. februara sa svojim saradnicima, njih dve su se malo udaljile i nisu više u kontaktu”, navodi izvor.

Podsetimo, do sada su dva funkcionera MUP već dovedena u vezu sa Veljom Nevoljom. Tako je bivši načelnik Beogradske policije Ilija Milačić priznao krivicu za odavanje službene tajne za kaznu od sedam meseci kućnog zatvora uz nanogicu, kao i zabranu rada u MUP-u od pet godina.

On je osumnjičen da je odavao službene tajne mafijaškom klanu Veljka Belivuka. Takođe, bivšem zameniku načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Goranu Papiću, Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana.

Pročitajte još...  Komšije otkrile šta se dešava sa Miloševićevom ćerkom FOTO

Papić je prethodno negirao na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je svojim uticajem u MUP-u urgirao da se istog dana jednoj osobi, koja je sada u pritvoru, vrati prethodno privremeno zaplenjeni blindirani automobil. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o automobilu koji je koristio Belivukov saradnik Marko Miljković.

 Kurir.rs/Informer

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x