NISAM LJUBAVNICA, ŠA JE SAMO FORMALNO U BRAKU! Tara sve razbesnela IZJAVOM o vezi sa reperom, pokušava da se OPERE!

Sponsored Links

Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša šokirao je sve, s obzirom da je on oženjen. Sinoć je tokom “Pitanja gledalaca” Tara dobila pitanje vezano za njenu vezu sa zauzetim muškarcem.  

– Osuđivala si druge devojke, i udarala na moral svakoj ljubavnici, ne znajući da ćeš i ti postati, kakav je osećaj? – glasilo je pitanje.

Sponsored Links

– To što je neko oženjen na papiru, ne znači da je zauzet. Ja ljubavnica nisam, on je zvanično slobodan, samo formalno u braku. Koga Nenad vara sa mnom? – pitala je Tara.

foto: Pritnscreen- Ti ne možeš da kažeš da nisi, on je i dalje na papiru u braku, ali ne možeš da meriš – ubacila se Mina.

Pročitajte još...  Nemački političar otkrio da u njemu glavnu reč neće voditi ni tenkovi, ni avioni!

– Mi nemamo dokaze da kažemo šta on misli. Oni su prekinuli, Ivana je iznenadila njega, iako je uradila ranije. Ša je i te kako znao, samo je čekao potvrdu. Janjuš je na kraju priznao, i te kako treba da se on javi. Po reakcijama njih dvoje, znamo šta je istina a šta ne. On nikada nije hteo da se odvoji od Tare. Kada mu je rečeno u januaru da treba da se skloni, on je mislio da nije to to, znači da razmišlja kad hoće. Ako je ostaviš ti sada, i pogaziš to, onda si ostavio i ženu… – pričao je Mića.

Sponsored Links

– On je izgubio Taru, samo mu još niko nije javio – dodao je Tomović.

Pročitajte još...  ŠTA STE PROMENILI KOD SEBE? Je li se i kod vas virtuelni život odomaćio?

Kurir.rs/I.B. 

BONUS VIDEO:

02:46
Žestoka svađa Ere Ojdanića i Saške Karan u Pulsu Srbije

Kurir

Autor: Kurir

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x