Ubija kako peva i izgleda, nek se drži mikrofona! VIDEO


Pevačica Milena Plavšić, veliki navijač najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u ponedeljak je bila u Beogrdau, da sa Noletom i navijačima poslavi njegovo veliko dostignuće 311. sedmicu na vrhu ATP liste, što je najduže u istoriji “belog sporta”!

Plavšićeva nije krila oduševljenje zbog ovog događa, a uz sve to ushićenje potkrao se i jedan lapsus zbog čega je dospela u žižu javnosti.

– Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene, bio je lapsus pevačice koja je nedavno ostala bez supruga.


pic.twitter.com/XZWSGZonC0
— Pluton (@Pluton45873221) March 10, 2021

Ovaj snimak izazvao je mnogo reakcija na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju ko je Milena Plavšić, jedan od komenatara je: 

– Ubija kako peva i izgleda, nek se drži mikrofona.

Neki sa druge strane pokušaaju da objasne, da je iza Milene teška godina. 

– Od kad je ostala bez muža, ne peva, objašnjava jedan od komentara.  

Pevačica je imala tešku godinu iza sebe, u kojoj je ostala bez supruga, ali i pevača Bore Drljače, njenog velikog prijatelja.

Ona je javno priznala da zbog tih gubitaka, nema više želju za nastupima.

– Ja sam takav život sa njim imala da ću da ga žalim do kraja života i ništa mi više ne daje tu snagu i elan, verujte. On se najviše radovao tome svemu, a nije nikada ovako išao negde da se ističe da bi ga ljudi slikali i gledali. Bio je veoma povučen čovek, ali se radovao svakom mom nastupu na televiziji, snima telefonom kad ja pevam i nekako osećam tu neku prazninu – rekla je pevačica.

Kurir sport 

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x