TRAŽILA SAM POMOĆ, KORISTILI SU MOJE PROBLEME SA BULIMIJOM Ledi Li je pre 26 godina šokirala svet detaljima iz KRALJEVSKE PORODICE

Megan Markl i princ Hari 7. marta dali su veliki intervju čuvenoj Opri Vinfri, a ono što su ispričali o kraljevskoj porodici danima se prepričava u svetu. 

U ispovesti koju su dali voditeljki, princ i vojvotkinja od Saseksa su između ostalog otkrili da je Markl tokom života u kraljevskoj palati pomišljala o samoubistvu, i to periodu kada je bila trudna sa malim Arčijem. 

foto: ProfimediaKako je princ Hari ispričao njegovu porodicu brinuo je da njihov sin ne bude tamne puti, zbog čega su Megan i on odlučili da napuste kraljevsku porodicu. 

Gledajući unazad kroz istoriju, intervjua koji su bili glavna svetska tema i o kojima se i dan-danas priča ima na desetine, Jedan od njih je svakako čuveni intervju princeze Dajane iz 1995. godine, koji je za to vreme verovatno bio i šokantniji nego ovaj o kome svetski mediji već drugi dan neprestano pišu.

foto: ProfimediaJedan od najpoznatijih je svakako čuveni intervju Martina Bašira iz 1995. godine s Dajanom, koji je emitovan devet meseci pre njenog razvoda od princa Čarlsa. Princeza je tada opisivala kao “treću osobu” u kraljevskom braku, priznala preljubu s vojnim kapetanom Džejsmom Hjuitom, te govorila o svojoj borbi s bulimijom i sumnjama u Čarlsovu sposobnost da postane kralj.

foto: Profimedia“Sve je to ukazivalo na probleme u mom braku. Tražila sam pomoć, ali sam davala pogrešne signale, a ljudi su moje probleme s bulimijom koristili u druge svrhe. Rekli su da sam ja bila problem, da sam ja bila nestabilna. Međutim, problem je bio u tome što smo moj suprug i ja pokušavali sve da predstavimo idealnim samo kako ne bismo razočarali javnost, a očito je da je u naša četiri zida među nama bilo mnogo netrpeljivosti”, ispričala je Dajana u intervjuu koji je tada pratilo 23 miliona ljudi.

foto: PritnscreenKurir.rs/I.B. 

BONUS VIDEO:

00:17
KIJI KOCKAR PORUČILI DA JE KAO BABA U DUBAIJU, A ONA NIJE OSTALA DUŽNA: To što je vama VAU, meni je svaki dan! (VIDEO)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x