Stefan iza sebe ostavio porodicu i trudnu suprugu, dete ga neće ni upoznati

BEOGRAD – Stefan S. (26) iz sela Brezovica poginuo je na kopu Debelo brdo na deonici Valjevo – Bajina Bašta, kada se, kako nezvanično saznajemo, odvalila stena i pala na bager u kom je on bio. Policija je obavila uviđaj i kako je tačno došlo do tragedije, koja se juče dogodila oko 15.30 sati, biće utvrđeno istragom koja je u toku.

foto: FB Printscreen

Kako saznajemo od onih koji su nesrećnog mladića poznavali celo selo Brezovica tuguje za njim. 

– Bio je divan mladić, ima divnu porodicu, a da tragedija bude još veća supruga mu je trudna. Niko od nas ne može da veruje da se ovako nešto dogodilo  –  kaže jedan od poznanika ožalošćene porodice.

On dodaje da je Stefan odmalena voleo da radi na bageru.

– Želja mu se ispunila ali jadan ni slutio nije da će ovako završiti. Radio je ove poslove nekoliko poslednjih godina. Kako sam čuo on je radio na kopanju kamena i u nekom trenutku se odvalila stena koja je očigledno bila prilično odvaljena. Pala je na bager i ubila ga na mesto – priča poznanik.

Prema njegovim rečima život je bio pred njim radovao se što će postati otac.

– Tuga je što ga dete neće ni u poznati. Najveća tragedija je za njegovu porodicu ali i za sve one koji su ga poznavali jer je zaista reč o divnom čoveku –  objašnjava naš sagovornik.

Nažalost ovo nije jedina tragedija na radu koja se dogodila u poslednjih 24 sata. Radnik je nastradao kod Svilajnca ali i još jedan na Zrenjaninskom putu dok je popravljao viljuškar. 

(Kurir.rs/J.R./ Foto: privatna arhiva)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x