Vi se svi MRZITE ovde! (VIDEO)

Rijaliti učesnici napali su Anu Bulatović jer je po njihovom mišljenju neispravno podelila budžet. 

foto: Printscreen/Pink

– Pljuje te ovde mesecima, i danas je ona tebi ono ispričala? – pitao je voditelj Rialdu.

– Nije ona ovo prvi put rekla, ume ona tako. Moram da se složim, podela budžeta je bila bolja, nekako je bila konkretnija, drčnija, imalo je više smisla, pogotovo to prema Đedoviću, ali nije mi to sad kao nešto, fascinantnije mi je kada je Dragana pravila komparaciju između nje i Đedovića. Bilo je ono, ti si meni drag, ali evo ti mali – rekla je Rialda.

Vi se ovde svi mrzite – komentarisala je Ana.

– Ja sam tebi rekla da te ne poznajem, i dala ti mali budžet, a mene karakterišeš kao čoveka, a nemaš veze o meni, pritom nikada nisi sela da pričaš sa nama, mojim prijateljima koje si prozvala. Gledaj svoja prijateljstva, jer je manje više isti odnos sa tobom. Uvek je isto! Non stop se ujedate, podbadate, haos! – rekla je Rialda.

– Ja sam za Anu bila tu uvek! Posle onoga sa Đedovićem, Dragana je nju (Anu) smirivala i pokazala se kao drugarica – vikala je Dragana.

foto: Printscreen/Pink- Rekla si da si pobegla od ljubavi? – dodao je voditelj.

– Ma one su kao drugarice, a ovamo se kao podbadaju i pljuju – rekla je Rialda potom.

– Ona je sa njima kao danas tom, gađala Đedovića, ovo ono, a mene je uvredila jer je bio problem oko kreveta. Rekla mi je da sma jadnica, nevoljena žena, i ona mi je rekla da nismo na istim dužinama, i to je bilo to – objašnjavala je Dragana.

– Sandra, da li je moguće da je ona danas onako reagovala? – pitao je voditellj.

– Ja danas nisam stigla da dobijem reč, a inače sma htela da kažem da je ispalo da se svima kolektivno izvinjavala, a meni je rekla da se plašim Đedovića, a ona je ta koja se najviše uplašila. Ja ne znam u čemu je Janjuš bio planiran, a ona je poslednji srednji budžet držala do iznemoglosti, i na kraju ga je kao dala – dodala je Sandra.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:59
KOVID ELITA PONOVO HARA: Milica Pavlović objavila snimke sa proslave rođendana Dragane Mićalović: PUNO GOSTIJU, MUZIKA

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x