PREDSEDNIK VUČIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI SANJE ILIĆA Njegova muzika brisala je sve granice, počivaj u miru dragi prijatelju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras saučešće porodici preminulog kompozitora i osnivača grupe “Balkanika” Aleksandra Sanje Ilića.

– S velikom tugom sam primio vest o smrti Sanje Ilića, jednog od najvećih umetnika našeg podneblja – naveo je predsednik Srbije u telegramu saučešća.

Kako se navodi u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika Republike, Vučić je istakao da je Ilićeva muzika “brisala sve granice, a ljude zbližavala jedinstvenom niti svevremenog sazvučja Srbije i celog Balkana”.

foto: Zorana Jevtić- Sanja je upečatljivo i srcem prenosio drugim kulturama neka od najlepših dela naše muzike, čime je na najkreativniji način predstavljao umetničko bogatstvo ovog dela sveta – naglasio je predsednik Srbije.

Pročitajte još...  Moderne čistilice olakšaće posao javno-komunalnim preduzećima

– Upućujem najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i brojnim poštovaocima njegovog muzičkog opusa. Počivaj u miru, dragi prijatelju – navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x