Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Najavljivali 436, do sada saslušano petoro

Odbrana Miroslava Mike Aleksića predložila je sedam svedoka od kojih su neki već saslušani.

Naime, nakon što su saslušane sve žrtve koje su Aleksića prijavile za seksualno uznemiravanje, a potom i svedoci devojaka, izjave pred tužiocem počeli su da daju i svedoci odbrane. Do sada je saslušano pet svedoka – tri u četvrtak, dva juče, a očekuje se da će dva preostala biti saslušana u ponedeljak. Najava Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića da će odbrana imati više stotina svedoka pokazala se netačnom.

– Odbrana je predložila sedam svedoka. Reč je o četiri bivša polaznika ili polaznice Mikine škole, dve majke polaznika i o logopedu – kaže izvor.

Pročitajte još...  Ukrao izvođaču uređaje vredne milion dinara

Kako se saznaje, kod spomenutog logopeda Miroslav Aleksić i njegova supruga Biljana Mašić slali su učenike škole koji su imali problem s izgovorom i dikcijom. Takođe, reč je o osobi koja je angažovana na Fakultetu dramskih umetnosti, ali sagovornik nije znao da kaže o kakvom aranžmanu je reč. Budući da nema mnogo svedoka odbrane, očekuje se da svi oni budu saslušani već do ponedeljka.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Psihološko veštačenje devojaka takođe je završeno ove nedelje, pa ako sve bude išlo po planu, očekuje se da za najkasnije nekoliko meseci bude podignuta optužnica. Najkasniji rok do kada tužilaštvo treba da podigne optužnicu je 17. jul, kada ističe tačno šest meseci od Aleksićevog hapšenja.

Pročitajte još...  KO JE SRĐAN LALIĆ? Pozira sa Veljom i sprema se da zakolje čoveka, UČESNIK NAJMANJE DVA UBISTVA!

– Sudeći po tempu po kojem tužilaštvo sprovodi istragu, očekuje se da se ona okonča i pre jula – dodaje sagovornik.

Inače, Aleksić se tereti za ukuno 19 krivičnih dela – 11 za polno uznemiravanje i osam silovanja izvršenih od 2008. do 2020. godine na štetu ukupno deset oštećenih, od kojih je jedna bila maloletna. Miroslav Mika Aleksić uhapšen je sredinom januara nakon što ga je pet devojaka koje su pohađale časove glume u njegovoj školi, među kojima je i glumica Milena Radulović, prijavilo za silovanje i seksualno zlostavljanje.

(Kurir.rs/Blic)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x