NATAŠA RADAN ISPOLIVALA ŠA VODOM, TARA ODMAH NASRNULA NA NJU! Žestoki sukob u Beloj kući, obezbeđenje moralo da REAGUJE! VIDEO

Nataša Radan i Nenad Aleksić Ša žestoko su se posvađali tokom “Igre istine”. 

Naime, nakon niza uvreda koje su izneli jendo drugom u lice, Nataša je uzela vodu i krenula da poliva Ša. Sve je krenulo od pitanja Sandre Rešić.

– Objasni kratko šta je to što se desilo jutros, zašto si toliko poludeo? – pitala je Sandra Ša.

foto: Pritnscreen- Ne prezam od ni od čega, to mogu da pričaju sitne duše. Nek pričaju šta god, rasprava je bila oko neke klope. Te neke žene prenose neke gluposti. A znaju da se pričalo i o mojoj ženi, znaju da nisam dobro, pa sitnica može da me izbaci iz takta. Te ku*avele koje su ušle u kupatilo, a Tara se primi na keca, pa skoči – govorio je Ša.

– Pošto se prave lude, pitao sam je, namazanu, zašto si rekla Tari. Sad se izdala. Što si prenela Tari? – pitao je reper.

foto: Pritnscreen- Jesi joj gurnuo prstiće u izolaciji? – vikala je Nataša.

– Nataša Radan se provereno je*e za lovu, provereno! A vi možet da pričate šta hoćete. Sad sam lagan, možete da mi se napu*ite ku*ca! – rekao je Ša.

Kada je to videla Tara Simov je skočila da ga zaštiti pa je počupala Radanovu za kosu. Zadruagri su skočili da ih razdvoje, pa je reagovalo i obezbeđenje. 

Kurir.rs/I.B. 

BONUS VIDEO:

00:34
SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x