Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Ne može da se otrgne od POROKA!

Foto: Printscreen/Zadruga

Zadrugari biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došao Kristijan Golubović.

foto: Printscreen/Zadruga

– Ne znam šta da kažem Miljani što nije pokazala svojim delima. Toliko nje nepredvidiva, da možemo da očekujemo od nje u jednom momentu sestrinsku ljubav, a u drugom je ljut neprijatelj ispred vas, spremna da napravi opšti haos. Beskrupulozna je, međutim, ona ima neku dobri stranu kada se pokaje za to sve, pa hoće da vam bude neka boginja usluge. U zadnje vreme je sa mnom jako dobra. Najgora slika koju sam video o njoj je kada rođenu majku poliva vodom. A ona je radila to zbog dečka koji je nasuprot nje. Nema samopouzdanje, ne može da se otrgne od tih normalnijh poroka. Ne znam šta je sprečava da stavi tačku i kaže da neće biti debela. Našla je utočište u Zoli, ona je stvorila Zolu. On je video kod nje prolaz, bitna je, ide u tom pravcu. Prvi put sam kod njega video da je interesantan, evo u zadnja tri meseca, nasmejao me je par puta dobro. On je svestan matematike. Ona je arogantna i nepredvidiva u njihovom odnosu, a smatram da ne treba da se mire. Ne volim to kod nje, ona kad želi nešto ne bira sredstva. Ona kad shvati da kad bude mogla da ima normalnog dečka, tad će promeniti svoj život, i to će biti okidač. Mislim da je ona pronašla sebe u sovom svetu, to joj leži – govorio je Kristijan.

Pročitajte još...  Šok u klubu, ovako su specijalci upali u dvoranu usred treninga! Otac mu se zgranuo

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Printscreen/Zadruga- Miksi je sada korektna, prema meni se potpuno promenila, ali nepredvidiva je, ne znam koliko će to trajati. Ona je i dobra i loša. Iz jednog principa, rado bih je kaznio i stavio u izolaciju, ali Zolu nominujem. On treba da zna da njemu ta veza ne treba – nastavio je Golubović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:34
SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x