Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Petrov život su obeležile tragedije, a onda je doživeo surovu smrt

U kanalu dubokom oko tri metra, uz put Kikinda – Rusko Selo danas je pronađeno izgorelo putničko vozilo marke „pežo 206“ i u njemu ugljenisan leš muškarca.

Iako policija do večeras nije saopštila identitet, prijatelji su preko društvenih mreža saopštili da je stradao Petar Tanackov (49), Kikinđanima poznat kao veliki zaljubljenik u muziku, koji je pre epidemije korone svake srede sa gradskim muzičarima svirao gitaru u jednom popularnom lokalu.

“Nažalost, poginuo je naš drugar, muzičar, svirao je gitaru, bubnjeve i lepo je pevao. Družili smo se ranije sredom na živim svirakama. Imao je veliku tragediju kada mu je pre pet godina od teške bolesti umro stariji sin. Onda ga je stigla i druga nesreća, jer mu je mlađi sin doživeo tešku saobraćajnu nesreću i još se nije oporavio. Teško je sve to bilo podnositi. Danas nam je stigla vest o trećoj nesreći u toj porodici. Užasno”, ispričao je muzičar koji je često svirao sa stradalim čovekom.

Pročitajte još...  NISAM SE JOŠ PRESELIO, ALI IDEM U ŠVAJCARSKU! Darko Lazić iskreno o novom poslu i ODNOSU sa Marinom, a evo šta je rekao o Barbari!

Petar Tanackov je život izgubio na surov način kada je automobilom “pežo 206” sleteo s kolovoza u kanal, na putu Kikinda – Rusko Selo. Automobil se zapalio, a u njemu je policija na uviđaju pronašla i ugljenisani leš vozača.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Tragedija je otkrivena kada je jedan građanin oko 13 sati obavestio policiju da je u kanalu video izgoreli auto. Pretpostavlja se da je vozač, koji je bio sam u autu, izgubio kontrolu nad vozilom, i sa kolovoza sleteo u kanal dubok oko tri metra u kojem nije bilo vode.

Drugi detalji ove nesreće nisu poznati. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva iz Kikinde, koje je naložilo ubdukciju leša.

Pročitajte još...  ZASADI DRVO! SUBVENCIJE: Ču­va­ri­ma pri­ro­de sti­že no­vac!

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x