SEVERINA KOJIĆ IMA DUGOVE VEĆE OD 220.000 €?! Pevačicinu firmu preuzeo MOĆAN čovek koji joj je 20 godina DESNA RUKA!

Severina Kojić u svoj život ponovo je vratila starog menadžeta Tomislava Petrovića.

Severina je prošle godine navodno Tomicu imenovala direktorom svoje dve firme. Pevačica je vlasnica i osnivač dve firme, a Petrović i ona su suvlasnici u još jednoj kompaniji. Te kompanije pevačica je osnovala uoči svoje turneje, a organizaciju iste prepustila je u ruke veštom menadžeru Alenu Ključi. Istovremeno, Severina je Antonelu Belamarić postavila kao prokuratora u svojoj firmi.

foto: Printsceen/Instagram”Severina me u svoj tim angažirala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu u njenoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšao i ubrzao posao kad Severina nije dostupna”, rekla 2019. tajnovita Belamarić, koja je tad bila desna ruka u Severininoj kompaniji.

Prošle godine na direktorsko mesto upisan je Tomica Petrović, nakon što je posle sedam meseci pukla saradnja na relaciji Ključe – Severina. I dotična Belamarić je od tada izbegavala komentare.

Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za estradnjake zbog pandemije korona virusa, još se ne znaju jer tek treba predati finansijski izveštaji za 2020. godinu. Spekulisalo se kako su kompanije kojima je Severina vlasnica ili suvlasnica nagomilale više od 1.700.000 kuna dugova u 2019. godini. Jedna kompanija dobila je i potporu za isplatu minimalnih plata.

foto: ATA ImagesTri meseca pevačica je dobijala novac od HZZ, a reč je o iznosu od 11.250 kuna. Kako je tad rekao Severinin PR menadžment, zahtev za podršku predat je za jednog zaposlenika te kompanije. Tomica se u Severinin stožer vratio prošlo leto nakon gotovo godinu dana. Pevačica i njen dugogodišnji menadžer zahladili su odnose pre dve godine nakon što joj je on gotovo 20 godina bio desna ruka.

Kamen spoticanja navodno je bio njen suprug Igor Kojić, s kojim Tomica, šuška se, nije nalazio zajednički jezik. Nakon Igorovog povlačenja iz Sevina života pre godinu dana, Tomica ju je pogledom pratio s terase noćnog kluba u Splitu u kojem je nastupala. Potom su Seve i Tomica s njenim najbližim društvom pozirali na imanju nedaleko od Zagreba mladog vinara Tomislava Voštinića (38), s kojim pak od prošlog leta povezuju pevačicu.

Bonus video:

01:47
DA LI JE IGOR I DALJE JEDINI? Ovaj detalj na Severininom Instagramu otkrio ISTINU o njihovom braku? (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x