Ljudi, lopov mi je u kući! Policija odmah došla, privela ga a on posle nekoliko sati već provalio u market?!BEOGRAD – Vlasnik kuće u Mirijevu prijavio je sinoć oko 20.30 časova da mu se lopovi nalaze u kući. Policija je na licu mesta uhvatila i privela 23-trogodišnjeg muškarca koji je iz kuće na navedenoj adresi pokušao da ukrade više komada raznog alata.

Osumnjičeni je u policijskoj stanici Zvezdara saslušan pred braniocem i protiv njega će po nalogu tužilaštva biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Inače, reč je o višestrukom povratniku u izvršenju KD i za njim je raspisano nekoliko potraga. Nekoliko sati kasnije, oko 1 posle ponoći, policiji se obratila i poslovođa jedne samoposluge i prijavila da je dobila dojavu – alarm, na mobilni telefon da je u toku obijanje radnje. Policija je zatekla oštećeno staklo na ulaznim vratima a u radnji je viđen muškarac kako vrši premetačinu.

Pregledom kod njega su pronađeni predmeti krivičnog dela. Proverom je ustanovljeno da je reč o 23-trogodišnjem muškarcu, istom izvršiocu prethodnog krivičnog dela?!

Ponovo je doveden u policijski stanicu i ponovo je konsultovan dežurni tužilac koji se, i pored činjenice da je u toku večeri uhvaćen na izvršenju drugog krivičnog dela teška krađa, i da je za njim već raspisano više potraga, izjasnila da se on ponovo sasluša i protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku, nakon čega je pušten.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅