Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

MIHA I IBRA ODUŠEVILI SVET NASTUPOM NA SAN REMU! Muzička scena plače što su odabrali da se bave fudbalom! VIDEO

Čuveni festival koji traje ravno 70 godina priredio je jedan od najvećih spektakla u istoriji! Večerašnje zvezde na San Remu bili su Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović!

foto: Printscreen

Tandem legendarnih asova u duetu je otpevao pesmu “Vagabudno” benda Nomadi. Svi su sa nestrpljenjem čekali da čuveni voditelj Amadeus najavi izlazak na scenu Mihe i Ibre. To je bio centralni dogođaj večeras na festivalu. Nema lopte, ajde da vidimo šta majstori fudbala znaju sa mikrofonom! Posle viđenog, možemo da kažemo samo jedno:

– Muzička scena je mnogo izgubila zbog odluke Siniše i Zlatana da se bave loptanjem!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kakav je to bio spektakl od nastupa! Pa, uživanje je bilo slušati i gledati asove u ovoj životnoj ulozi. Toliko osmeh, pozitive, toliko moćna i jaka poruka koju su poslali. Odzvanja je Italija. Odzvanjao je svet.

Pročitajte još...  EVO GDE VREDI OTIĆI ZA VIKEND! Stari Ledinci- Mesto božanstvene prirode i velikog istorijskog značaja!

Samo pevanje? Sjajno. Glas šampiona. Pa, ono čega se god dohvate u životu rade to sjajno. Evo im i ideje za budućnost – kada im dosadi fudbal, mogli bi da osnuju bend! Ibra&Miha.

Kurir sport 

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x