Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Dobacuju joj i igrači i gledaoci! FOTO

Foto: Printskrin Instagram

Ova devojka je stalno u centru pažnje jer osim fudbalskog znanja, Kanita je prava lepotica.

Kanita je nedavno otkrili da nije htela da bude samo fudbalski sudija već je kao mala želela da se bavi fudbalom, ali je sve ostalo samo na želji jer je igranje ženskog fudbala još uvek nepopularna sportska aktivnost u BiH.

Ostala je u fudbalu kao sudija, iako je priznala da joj nije lako i da je nekoliko puta zamalo i ostavila suđenje.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

“Trudim se da pamtim samo pozitivna događanja na utakmicama, ali neretko se događaju i ružne scene. Često sam žrtva neumesnih komentara raznih ljudi sa samog terena, ali i s tribina. Od klasičnog dobacivanja do zaista ružnih reči i psovki, neminovno je da se naslušam svega. U početku mi je bilo teško to da prihvatim i često sam razmišljala čak i o napuštanju ovog posla. Međutim, shvatila sam da odustati može svako i da sam jača od njihovih frustracija koje pokušavaju da izleče na takav način. Najbolji način jeste da jednostavno zanemarite takve ljude i komentare”,  objasnila  je Kanita i nastavila:

Pročitajte još...  DANAS POKLON U KURIRU! IKONA SA FOTOGRAFIJOM CRKVE BOGORODICE LJEVIŠKE

“U početku mi je bilo teško to prihvatiti i često sam razmišljala čak i o napuštanju ovog posla. Međutim, shvatila sam da svako može da odustane i da sam puno jača od njihovih frustracija koje pokušavaju na takav način da izleče. Najbolji način jest jednostavno zanemariti takve ljude i komentare”, rekla je Kanita

Za kraj je poslala savet svim ženama u svetu sporta

 “Da biste kao žena uspeli u svetu sporta koji je karakterisan kao muški, potrebni su vam čvrst stav, karakter i disciplina, te jedna doza otresitosti i strogoće. Ako igrači primete starh u vama, to će preokrenuti u svoju korist”, smatra Kanita Baraković.

Kurir sport  

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x