Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

NA HORGOŠ STIGAO AUTO IZ NEMAČKE Mladići (20) rekli da nemaju ništa da prijave, a carinici pretresom otkrili sve ŠTA SU KRILI FOTO

Slučaj zaplene koji se dogodio rano jutros na prelazu Horgoš posebno je privukao pažnju carinicima.

Naime, reč je o sumi od više od 53.000 evra, a novac je bio sakriven u prostoru menjača i fabričkoj šupljini prtljažnika.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao “audi” nemačke registracije, kojim su ka Turskoj putovala dvojica 20-godišnjih državljana Nemačke turskog porekla.

foto: Carina SrbijePrilikom uobičajene konverzacije sa carinicima obojica su rekla da nemaju ništa za prijavljivanje. Da to ne stoji, ispostavilo se već na početku detaljnog pregleda automobila, kada je u prostoru iza zaštitne plastike menjača pronađeno 20.000 evra.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Potom je sakriveni novac pronađen i u prtljažnom prostoru i to ispod police u
fabričkoj šupljini, gde se nalazilo još 33.050 evra. Krijumčarene devize su zajedno sa putnicima i automobilom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Pročitajte još...  Hteo da se osveti ženi jer ga je napustila, na suđenju šokirao

Zaplene deviza su gotovo svakodnevna pojava na našim graničnim prelazima, uprkos manjoj fluktuaciji putnika i stalnim apelima Uprave carina da se gotovina iznad 10.000 evra mora prijaviti, kao i u bilo kojoj od država EU, odakle dolazi najveći broj putnika, koji to, iz samo njima znanih razloga, ne čine.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x