Svedočio suvlasnik Jovanjice, objasnio zašto je ušao u posao sa optuženim

Svedočenjem Aleksandra Anđića, suvlasnika firme “Jovanjica”, u sredu je pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno suđenje Predragu Koluviji, većinskom vlasniku ovog poljoprivrednog dobra nadomak Stare Pazove, koji je sa još devet osoba optužen da je na plantažama ovog preduzeća uzgajao marihuanu.

Svedok je istakao da je sa Koluvijom u posao ušao jer mu se dopala njegova vizija oko gajenja organskih proizvoda. Svedok je kazao da je u jednom momentu došlo do ideje o saradnji sa firmom “Superior”, koja se bavila prodajom semena industrijske konoplje. Kako je kazao, ovo preduzeće je bilo veoma referentno na tržištu u pogledu prodaje semena.

“Predrag mi je rekao da je naišao na probleme u Zapadnoj Evropi, jer je prepoznat kao neko ko ima ideju i viziju u vezi sa proizvodnjom industrijske konoplje u medicinske svrhe. Rekao je da su mu prišli stranci sa namerom da preuzmu kompaniju. Peđa je bio decidiran i odbio prodaju kompanije”,rekao je Anđić.

Pročitajte još...  STRAVIČAN POŽAR NA ČUKARICI: Povređena OSMORO DECE i jedna odrasla osoba!

Kao svedok pred sudom se juče pojavio i Nebojša Đinović, jedan od vlasnika “Superiora”, navodeći da mu je policija upala u firmu 28. novembra 2019, dve nedelje nakon Koluvijinog hapšenja. On je istakao da su mu policajci pretili i odneli sve stvari vezane za poslovanje.

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x