Njegova krmača oprasila 32 praseta?! Ljudi mu ne veruju, šta vi kažete? (FOTO)

LAĆARAK – Čudo u Laćarku, krmača oprasila 32 praseta, od toga 19 muških i 13 ženskih!

Domaćin i vlasnik ove krmače Goran M. zvani Gorbačov je izjavio da je ovo drugo prašenje krmače i da je ona prvi put oprasila 31 prase ali on nije hteo nikome da priča jer je mislio da mu niko ne bi verovao, objavio je SMuživo.

Kako Gorbačov dodaje, prva tura prasića bila vrhunskog prirasta i već sa šest nedelja kada je odlučivao prasice njihova prosečna težina je bila oko 70kg?! Ovaj domaćin navodno je postao poznat i po paunu sa najvećim repom na svetu! Kaže, da je širina repa bila tolika da je paun u dvorište mogao da uđe samo na veliku kapiju i opet bi mu rep zapinjao o stubove od kapije.

Pročitajte još...  KONAČNO SE OGLASIO I JANJUŠEV BRAT! Nakon skandala u rijalitiju, Boris se obratio bivšem košarkašu i poručio samo JEDNO! FOTO

Odmah po objavi mreže su se uzburkale a korisnici Fejsbuka saleteli su Gorana tvrdnjama da govori nesitine jer je nemoguće da su prasići imali po 70 kilograma.

Doduše, na Goranovom Fejsbuk profilu nema fotografija ni pauna sa najvećim repom, ni krmače sa 32 praseta već samo pečenih prasića na ražnju pa su komentatori zbog toga bili još glasniji… 

(Kurir.rs/Facebook)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x