Neka mi se niko ne OBRAĆA! VIDEO

Tema koja je u Beloj kući izazvala lavinu komentara ticala se upravo odnosa Mine Vrbaški i Nataše Radan.

foto: Printscreen/Zadruga

– Kada je ušla u ”Zadrugu”, prišla si Mini, pa si je pitala i rekla kako si je uhvatila da ti je uzela suknju? – pitao je voditelj Natašu Radan.

– Da, nešto smo pre toga imale situaciju zbog Anđela, i onda je njoj to Ermina prenela, jer ja nisam htela da se objašnjavam – dodala je Radan.

– Mina je uvek bila dobrodošla kod mene, i ja sam njoj rekla da ću joj uzeti, ona je meni dala da tu suknju nosim jedan dan! – dodala je misica.

– Danas sam joj rekla da je Ermina jedina ustala i rekla. Sve devojke nose njene stvari! – ubacila se Nataša.

foto: Printscreen/Zadruga- Ja sa njom nisam razgovarala ceo taj dan, i onda je Ermina u sred emisije rekla da je skinem, jer je Natašina – dodala je Jovana.

– Mina, jesi li znala da je to Nataša njoj dala? – pitao je voditelj.

– Ja sam ranije dozvoljavala, a misca je jedina koja ima nogu kao ja, i menjale smo stvari. Kada sam izlazila, zadnji dan… – počela je Mina.

– Nije baš tako! Ja sam rekla da se Jovana i preko dana odjednom sređuje, i došla je ovde kod ogledala, i imala je Mininu bundu, posle toga je bila haljina, siva neka, i svi su komentarisali. Nije samo Nataša! Mina je rekla da nikome ne daje stvari, i da je zamolila Erminu kako nikom ne treba da da. Pitajte ostale u kući, svi su primetili to, i isto rekli za Jovanu. Sve živo se menja! Nije samo Nataša, opet kažem – dodala je Matora.

foto: Printscreen/Zadruga- Svaka će tokom svađe imati za pravo da ti prebaci kada dođe prva svađa! – nastavila je Tomićeva.

– Na svaka tri sata su mi slali slike kako neko nosi nešto moje. Sve sam spakovala, i to ću da pošaljem kući – objasnila je Mina.

– Neka mi se niko ne obraća više, ja ću samo svoje da vrtim sada! – dodala je misica.

– I one koje ne pričaju sa mnom, nosile su moje stvari – dodala je Mina.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:13
LAMBORGINI I PORŠEA SU MU ODUZELI, A SAD POKAZAO ŠTA VOZI! Baka Prase SPAO na juga, pa otišao da obiđe LJUBIMCE!

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x