NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU SA 2 GODINE SE SUNČALA U SOLARIJUMU! Imala je VEŠTAČKE NOKTE i ZUBE, a danas ima 14 i ovako izgleda

Plavokosa lepotica Eden Vud rođena je 2005. godine, a kada je imala samo dve godine njena majka Miki odlučila je da od svog deteta napravi modela i kraljicu lepote.

Dok su se njene vršnjakinje igrale sa lutkicama, Ednu je majka sređivala i fotografisala, a zatim “vukla” po raznim takmičenjima lepote širom zemlje, što je dovelo do toga da je Edna Vud proglašena za najlepšu devojčicu u SAD.

Solarijumi, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi, koreografije, kostimi, vežbanje satima dnevno, samo su delić onoga što je bilo potrebno da biste bili proglašeni za “najlepšu devojčicu ili dečaka”.

I dok mnogi nisu videli u ovako nečemu išta loše, iza svog tog glamura, krila se i tamna strana, a to je najbolje na svojoj koži osetila mlada Edin Vud.Lice ove devojčice vam je verovatno veoma poznato – čak i ako živite u Srbiji. Ona je prethodnih godina nekoliko puta pobeđivala na različitim takmičenjima lepote, a bila je proglašena i za najlepšu devojčicu u celoj Americi.

Miki je do te mere želela da “sačuva lepotu” svoje ćerkice, da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega svakodnevno joj je davala i energetske napitke kako bi Edin bila dobro raspoložena.

Ovakav način i tempo života nisu se dobro odrazili na zdravlje ove mlade dame – kontinuirano je imala jake glavobolje, a dobila je i probleme sa probavom.Kasnije su na svetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla ćerku, a u cilju toga da Edin “stvori otpor prema stresnim situacijama”. Na kraju je ova majka upozorena da mora da promeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dete, a i sama Edin je rešila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Ona danas ima 14 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj meri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Popularna je i na Instagramu gde je prati skoro 60.000 ljudi, a istakla je da bi volela da s posveti glumi i muzici u budućnosti.

Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posledice oduzetog detinjstva su trajne, što se da videti i po njenom izgledu, koja izleda kao da joj je 20 godina. 

kurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x