Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Otac tinejdžerke čije je telo danas izvučeno iz Nišave ne može da progovori od bola

Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić, Printskrin

Nemam šta da kažem više. Ronioci su pronašli njeno telo. Sad idem na prepoznavanje, pa da završim oko sahrane. Teško mi je. Razumite me, rekao je Goran Mančić, otac maloletne devojčice A.M. čije je telo pronađeno danas u Nišavi.

Telo devojčice pronađeno je nizvodno od grada, ka selu Sopot, nakon višednevne potrage, prenose Pirotske vesti.

U potrazi su danonoćno bile angažovane brojne policijske snage, vatrogasno-spasilačke jedinice, žandarmerija, kao i pirotski ronioci koji su juče pretraživali teren i korito reke. Spasioci su čamcem tragali na potezu između takozvanog Ljubavnog i Golemog mosta u centru grada. Druga ekipa je tragala i nizvodno od grada, tačnije prema sopotskim njivama i dalje ka Beloj Palanci.

Pročitajte još...  PAO NAM JE KAMEN SA SRCA KAD JE ODUSTAO OD MINE! Đoletova sestra priznala da se porodica protivila njegovoj vezi sa Vrbaški!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Upala u reku slučajno

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je slučajno upala u reku kod Železničkog mosta u Pirotu. Nije poznato mnogo detalja, ali pretpostavlja se da se je u pitanju nesrećan slučaj i da se okliznula.

Prema pojedinim informacijama, A.M. je otišla do reke sa drugaricom da opere patike, a nesreća se dogodila u trenutku nepažnje kada se okliznula i upala u reku, a potom je odneo veći talas.

(Kurir.rs/ Blic)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x